Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Podcast: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Oscars στον Pepper 96.6

23/04/2021

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την απονομή των 93ων Βραβείων Όσκαρ στην Cosmote TV, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μοιράζεται τα προγνωστικά του με τον Pepper 96.6 και τον Γιώργο Μουχταρίδη.

Έχουν θέση τα Όσκαρ σε μια πανδημική κινηματογραφική χρονιά; Τι σημαίνει η ισχυρή γυναικεία παρουσία στις φετινές υποψηφιότητες για την Ακαδημία του Χόλιγουντ; Ποιοι στ’ αλήθεια έχουν δει τις φετινές ταινίες, πόση τηλεθέαση θα έχουν τα Όσκαρ, και ποιοι, τελικά, θα σηκώσουν φέτος τα αγαλματάκια;

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την απονομή των 93ων βραβείων Όσκαρ στην Cosmote TV, καλεσμένος του Γιώργου Μουχταρίδη, ο κριτικός κινηματογράφου της LiFO, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος απάντησε σε όλα τα οσκαρικά μας ερωτήματα, προβλέποντας τους μεγάλους νικητές και προσφέροντας την αποτίμηση μιας από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ιστορία της κινηματογραφικής βιομηχανίας, τοποθετώντας την φετινή σοδιά ταινιών στη συνολική βραβειακή εικόνα.

Στη φετινή, εντελώς διαφορετική οσκαρική απονομή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα ο ιδανικός οικοδεσπότης μας, αφού παρέα με τον Λουκά Κατσίκα, αλλά και πολλούς καλεσμένους, θα μας βάλουν στον παλμό της βραδιάς με την εκπομπή OSCARS’ NIGHT, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD στην COSMOTE TV, στις 25 Απριλίου από τις 23:30. Αμέσως μετά, η 93η Τελετή Απονομής LIVE θα μεταδοθεί και αποκλειστικά, από στις 3 το πρωί. 

Παράλληλα, μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μας καθοδηγεί στο δρόμο προς τα Όσκαρ, μέσα από μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων εκπομπών, διαθέσιμων για όλους στο YouTube κανάλι της Cosmote TV.

Ραντεβού στο κόκκινο χαλί!


Oscars 2021: Τι θα δούμε στη φετινή αλλιώτικη τελετή

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio