ΜΟΥΣΙΚΗ

Ονειρικό clip για το “Under Water” της Σκυλακάκη

Το τέταρτο single από το album της Irene Skylakaki αποκτά ταιριαστό visual με την υπογραφή της σκηνοθέτη και φωτογράφου Ληλένα Μαρίνου και είναι ό,τι πρέπει για τις βροχερές μας μέρες.

26/01/2021

Νέο video clip για τα τελευταίο της single, Under Water, αποκάλυψε η Ειρήνη Σκυλακάκη, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου album της, με τίτλο «Souvenir». Πρόκειται για το  τέταρτο single μετά τα Souvenir, Mary Smiles και Dreamy.

Το Under Water περιγράφει μια μακροχρόνια σχέση που έχει πάψει να εξελίσσεται και το τραγούδι όλο είναι μια θαλασσινή εικόνα εραστών σε απομόνωση. Λες και συνυπάρχουν μέσα σ’ ένα ενυδρείο, τα όρια του κόσμου τους είναι πεπερασμένα και οι εραστές αδυνατούν να αναπνεύσουν, ασφυκτιώντας στην οδυνηρή βολή που έχει βρει ο ένας στον άλλο.

Για το music video του Under Water, η Ειρήνη ένωσε τις δυνάμεις της με την σκηνοθέτη και φωτογράφο Ληλένα Μαρίνου, όταν είδε την unreleased ταινία μικρού μήκους της, «SOMETIMES (when it’s dark outside)». Πρόκειται για ένα special cut της ταινίας, καθώς οι δύο καλλιτέχνιδες γρήγορα συνειδητοποίησαν πως βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, με τη δουλειά τους να αλληλοσυμπληρώνεται αρμονικά.

H Ειρήνη Σκυλακάκη πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική δισκογραφία το 2012 και έκτοτε έχει διανύσει μία αξιοσημείωτη καλλιτεχνική πορεία από το πρώτο της άλμπουμ «Wrong Direction», το «Before Dawn» (2014) και το «Matterless» (2017), μέχρι το και τελευταίο «Souvenir», που παρουσίασε σε live streaming στα Pepper mobile sessions.

Η ίδια, παραμένει πιστή στο μουσικό ύφος της συναισθηματικής pop folk και τα ονειρικά φωνητικά που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της.

Ο νέος δίσκος της Ειρήνης Σκυλακάκη με τίτλο «Souvenir» κυκλοφορεί από την United We Fly.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio