νύχτες_πρεμιέρας_2020_αφίσα
ΣΙΝΕΜΑ

Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» έχουν πρόγραμμα

17/09/2020

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των προβολών της αποκάλυψε η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, που γιορτάζει φέτος την 26η διοργάνωσή της σε θερινά και χειμερινά σινεμά, αλλά και ψηφιακές πλατφόρμες.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μέσα σε μία χρονιά που μας έπεισε να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο» είναι για τους διοργανωτές το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», που ξεκινά τις προβολές της φετινής του έκδοσης στις 23 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Πρώτες προβολές πολυαναμενόμενων ταινιών της σεζόν που έρχεται, φεστιβαλικά διαμάντια από τις μεγάλες εκδηλώσεις του πλανήτη, επιλογές από το ακυρωμένο Φεστιβάλ των Καννών, ειδικά αφιερώματα, ελληνικές πρεμιέρες, διαφωτιστικά ντοκιμαντέρ, συναρπαστικές ταινίες μικρού μήκους, και βέβαια σπουδαία μουσικά φιλμ, συνθέτουν τη βεντάλια των 138 ταινιών που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια των Νυχτών Πρεμιέρας, με θερινά, χειμερινά, αλλά και… ψηφιακά σινεμά να φιλοξενούν τις προβολές του.

Tο «Nomadland» της Κλόι Ζάο που απέσπασε το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ανοίγει τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας.

Δείτε εδώ το ωρολόγιο πρόγραμμα, και ραντεβού στις αίθουσες!

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio