Οι Depeche Mode στη μεγάλη οθόνη
NEWS

Οι Depeche Mode στη μεγάλη οθόνη

20/09/2019

Οι Depeche Mode μόλις ανακοίνωσαν ένα νέο συναυλιακό ντοκιμαντέρ, με τίτλο Spirits in the Forest.

Μια ταινία που σύμφωνα με τον μάνατζερ της μπάντας, ξεφέυγει από τα ντοκιμαντέρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι σήμερα. Θα έχει υλικό από τη μεγάλη περιοδεία των Depeche Mode, Global Spirit Tour, και την αυλαία της το καλοκαίρι του 2018 στο Βερολίνο, αλλά μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ αφιερώνει χρόνο στο… κοινό τους.

Για πρώτη φορά, θα δούμε φανατικούς θαυμαστές του συγκροτήματος να λένε τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες από συναυλίες της αγαπημένης τους μπάντας και όχι μόνο.

Η ταινία θα κάνει one-night-only παγκόσμια πρεμιέρα στις  κινηματογραφικές αίθουσες και τα μεγάλα θέατρα στις 21 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Διάβαζουμε ότι περισσότεροι από 2.400 χώροι σε 70 χώρες, έχουν μπει στη λίστα για την προβολή της.

Το Spirits in the Forest σκηνοθετήθηκε από τον στενό και επί χρόνια συνεργάτη των Depeche Mode, Anton Corbijn, ο οποίος έχει βάλει επίσης την υπογραφή του στο video – album “Live in Berlin”, το 2014. Έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων βίντεο για το “Behind the Wheel”το “Personal Jesus” και το “A Question of Time”.

Το άλμπουμ Spirit, το 14ο των Depeche και να απο τα πιο πολυσυζητημένα, κυκλοφόρησε το 2017.
Την ίδια χρονιά ο Dave Gahan είχε μιλήσει  στο Rolling Stone για το “επαναστατικό πνεύμα” των τραγουδιών και το πως εμπνεύστηκαν και έγραψαν τραγούδια “παγκόσμιας επανάστασης”. Ο ίδιος χαρακτήριζε το άλμπουμ ως “μη πολιτικό, αλλά σίγουρα αφορά την ανθρωπότητα”.

Τα εισιτήρια για την προβολή της ταινίας θα είναι διαθέσιμα στο https://www.spiritsintheforest.com/

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio