Ρολλινγ Στονεσ Λονδον 1962
PEPPER QUOTES

Oι ατάκες της εβδομάδας

21/07/2019

Κάθε πρωί στις 09:30 ακούτε στο «Πρωινό Πιπέρι» το Top 5 από τις ατάκες που έχουν ξεχωρίσει ο Γιάννης Νένες κι η Βαρβάρα Σαββίδη για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Εδώ σας συγκεντρώνουμε ένα best of, τις καλύτερες από τις ατάκες που ακούγονται καθημερινά στη συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής.

Στις 12/7/1962 οι Rolling Stones έδιναν την πρώτη συναυλία στην ιστορία τους, στο Marquee Club του Λονδίνου. Ο Keith Richards στο βιβλίο του Life έγραψε για εκείνη τη συναυλία:

“Υπάρχει μία συγκεκριμένη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι κανονικά, έχεις αφήσει τον πλανήτη για λίγο και κανένας δεν μπορεί να σε αγγίξει…. Είναι σαν να πετάς χωρίς να έχεις άδεια.”

Γιάνης βαρουφάκης σε Γάλλο αστυνομικό:

“Γιου αρ βάιολεντ εντ γιου αρ ρουντ. Άι τσάλεντζ γιου.”

Leonardo di Caprio:

«Τα στούντιο έχουν καταντήσει -όπως είχε γίνει και στη δεκαετία του 20- τεράστιες επιχειρήσεις που δεν έχουν καμία καλλιτεχνική φλέβα, δεν έχουν ιδέα από σινεμά. Βρισκόμαστε στην εποχή λοιπόν που τα χρήματα πέφτουν στο streaming. Κι εκεί τουλάχιστον βλέπω πολλές ευκαιρίες να δίνονται σε σενάρια που έχουν κάτι να πουν, σε ντοκιμαντέρ, σε καλλιτέχνες που θα δείξουν κάτι περισσότερο από το επόμενο blockbuster. Εκεί βλέπω ταινίες που 10 χρόνια πριν δε θα γυριζόντουσαν ποτέ. Όμως με το σινεμά τι γίνεται; Για πόσο θα χρηματοδοτούνται ταινίες σαν αυτή του Κουέντιν Ταραντίνο; Ή θα καταλήξουν είδος υπό εξαφάνιση… Πολύ φοβάμαι ότι έρχονται πολύ σκοτεινές μέρες για το σινεμά…»

Image result for Leonardo Di Caprio

Μετά τον οίκο Calvin Klein, η Billie Eilish τώρα είναι και το πρόσωπο στην νέα καμπάνια του οίκου ακριβών δερμάτινων ειδών MCM. Η ίδια λέει:

«Δεν είναι ανάγκη να είσαι αγόρι. Δεν είναι ανάγκη να είσαι κορίτσι. Δεν χρειάζεται να φοράς κάτι συγκεκριμένο με τον τίτλο αυτόν. Να το ξέρετε, μπορείτε να είστε ό,τι απολύτως θέλετε».

Χρήστης του Facebook ανεβάζει την εξής ερώτηση, ζητώντας συμβουλή:

“Οι γάτες με το κλιματιστικό (πχ στους 24 βαθμούς), είναι εντάξει;” Μια από τις απαντήσεις που πήρε:
“Γιατί να μην είναι; Αυτές πληρώνουν;;!”

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio