Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στο «Πρωινό Πιπέρι»!

10/09/2018

Αυτή την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έρχεται στο “Πρωινό Πιπέρι” καλεσμένος των Γιάννη Νένε & Βαρβάρας Σαββίδη, για να απαντήσει σε αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις σχετικά με τον κινηματογράφο και όχι μόνο.

Μετά την πρόσφατη βράβευση του Γιώργου Λάνθιμου με Αργυρό Λέοντα για το ”The Favourite”, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα μας μεταφέρει την αίσθησή του από την ταινία την οποία παρακολούθησε στην πρεμιέρα της στη Βενετία, το κλίμα των Διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αλλά και όσα θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα κινηματογραφική σεζόν 2018-2019.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλλίπολη του Πειραιά. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Επιστήμες Τύπου και Πληροφόρησης, με κατεύθυνση στον κινηματογράφο, στη Σορβόνη. Ξεκίνησε να δουλεύει ως κριτικός κινηματογράφου στο περιοδικό Σινεμά και τον ΑΝΤΕΝΝΑ και συνεργάστηκε με εφημερίδες και περιοδικά σε μόνιμη βάση. Εδώ και μια δεκαετία, κάνει κριτικές σε ταινίες, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις από τα μεγάλα φεστιβάλ και ρεπορτάζ για τη LIFO και τον ALPHA TV.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio