ΣΙΝΕΜΑ

Ο Johnny Depp ερευνά το φόνο του Notorious B.I.G.

Ποιος σκότωσε τους 2pac και Notorious B.I.G.; Οι Johnny Depp και Forest Whitaker προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στις δολοφονίες που συγκλόνισαν τα ‘90s και την μυστήρια σιωπή της αστυνομίας του L.A.

11/03/2021

Ήρθε η ώρα να κατέβει από το ράφι η ταινία για τη δολοφονία του Notorious B.I.G. και να βρει τη θέση της στους κινηματογράφους της Αμερικής, που μόλις άνοιξαν τις πόρτες τους μετά από την πολύμηνη απενεργοποίηση των αιθουσών. 

Το «City of Lies», με τον Johnny Depp στον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία ήδη από το 2018, όμως τα σκάνδαλα για απλήρωτους συνεργάτες του, αλλά και για επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε μέλη των κινηματογραφικών συνεργείων, απέτρεψαν την ταινία από το να φτάσει στα σινεμά, έπειτα από ανησυχία των παραγωγών για την πτώση του ηθοποιού σε δημοφιλία.

Σε σκηνοθεσία Brad Furman («Επιχείρηση Εσκομπάρ»), το «City of Lies» ακολουθεί το νήμα μετά το θάνατο του ράπερ Notorious B.I.G. το 1997. Στο ρόλο του συνταξιούχου ντετέκτιβ του LAPD Russell Poole, ο Depp αναζητά τις ταυτότητες των υπευθύνων για τις δολοφονίες των Tupac Shakur και Biggie Smalls

Οι φόνοι πραγματοποιήθηκαν σε ένα διάστημα έξι μηνών το 1996-1997: όταν ο Tupac πυροβολήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο πρώην φίλος και τότε αντίπαλος του, Notorious B.I.G., θεωρήθηκε ύποπτος, μέχρι την δολοφονία του επίσης με όπλο λίγο καιρό μετά, που άφησε την υπόθεση άλυτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την ταινία, το γεμάτο ανατροπές σενάριο βασίζεται εν μέρει στο βιβλίο «LAbyrinth» του βραβευμένου με Pulitzer συγγραφέα Randall Sullivan. 

Μέχρι η ταινία να φτάσει και στους ελληνικούς κινηματογράφους, μπορείτε να κάνετε ζέσταμα με το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Biggie: I Got a Story to Tell» αλλά και με τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ποιος σκότωσε τον ράπερ Τούπακ Σακούρ;» στο Ertflix που, μεταξύ άλλων, εξερευνά τη σχέση των δύο καλλιτεχνών και τις υποψίες για την εμπλοκή του B.I.G.


Έχουμε άποψη και τη λέμε:

ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ BILLIE HOLIDAY: ΜΙΑ ΧΑΜΗΕΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio