Ο Jack Savoretti το Μάρτιο του 2020 στην Αθήνα
NEWS

O Jack Savoretti επιστρέφει στην Αθήνα το Μάρτιο του 2020

Ο Jack Savoretti έρχεται ξανά  στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία μαζί με την μπάντα του το Σάββατο 21 Μαρτίου στην «Ιερά Οδό»!

Τον ακούσαμε πρώτη φορά live στην Αθήνα (και τον λατρέψαμε) στα Church Sessions του Pepper 96,6 τον Οκτώβριο του 2019 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Αναμφισβήτητα, το 2019 ήταν η χρονιά του Jack Savoretti! Με αμέτρητα shows σε όλο τον κόσμο, ένα θρυλικό sold out στο Wembley Arena και μια νέα φθινοπωρινή sold-out περιοδεία σε όλη τη Βρετανία. Με συνεργασίες όπως αυτή με την Kylie Minogue, τον Mika και τους Sigma και το άλμπουμ του “Singing to Strangers” να φτάνει στο #1 των UK Charts και να είναι ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς.

Τα singles «What More can I Do?», “Candlelight”, “Love Is On The Line”, “Youth & Love” που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Το άλμπουμ του “Singing to Strangers” είναι το έκτο της καριέρας του και το ηχογράφησε μαζί με την μπάντα του στα στούντιο του Ennio Morricone στη Ρώμη, το περασμένο καλοκαίρι.

Η επιτυχία του δίσκου οδήγησε στην αναγγελία της επανέκδοσής του με επιπλέον νέα τραγούδια για τις 8 Δεκεμβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27/11, στις 12:00, από το Viva.gr  και τα Viva Spots.

Τιμές εισιτηρίων: Early bird €28, Προπώληση €32
Kαθήμενοι (εξώστης): Εarly bird €38, προπώληση €40.

 

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio