ΣΙΝΕΜΑ

Η Grace Jones στο Άστορ!

16/12/2019

Η μοναδική Grace Jones θα ανέβει στη σκηνή του ΑΣΤΟΡ για μία μόνο παράσταση την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 το βράδυ! Θα δούμε σε πρώτη προβολή την ταινία «Grace Jones: Βloodlight and Βami» της Σόφι Φάινς καιαμέσως μετά θα ακολουθήσουμε στο πάρτυ με τις μουσικές του Pepper 96,6.

Η ταινία ντοκιμαντέρ «Grace Jones: Βloodlight and Βami» θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της νέας σειράς µουσικών ντοκιµαντέρ Jameson Music Screenings.  Από τον ∆εκέµβριο έως τον Απρίλιο, πέντε εµβληµατικές ταινίες γεµάτες µουσική, µία ∆ευτέρα τον µήνα στο ΑΣΤΟΡ.

Ακούστε Pepper 96,6 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

«Grace Jones: Βloodlight and Βami» της Σόφι Φάινς.

Άγρια, τρομακτική και ανδρόγυνη: Larger than life. Η Γκρέις Τζόουνς παίζει όλους αυτούς τους ρόλους σε αυτό το συγκλονιστικό ταξίδι σε κάθε πτυχή της ζωής της μέσα από το φακό της Σόφι Φάινς. Μια δυνατή κινηματογραφική εμπειρία που συνυφαίνεται με την τολμηρή αισθητική της. Προκλητικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στη μουσική ιδιοφυία και τις ιδιωτικές της στιγμές, μας αποκαλύπτουν την Γκρέις πίσω από τη μάσκα. Η σκηνή είναι για εκείνη ο χώρος για να παίζει το μιούζικαλ της ζωής της.

Η ταινία περιέχει μοναδικές περφόρμανς των μεγάλων χιτ, Slave To The Rhythm και Pull Up To The Bumper, όπως και τα πιο πρόσφατα αυτοβιογραφικά της τραγούδια, Williams’Blood και This Is and Hurricane. Αυτή είναι η Γκρέις, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, και που διαρκώς μας υπενθυμίζει τι σημαίνει να τολμά κανείς να είναι αληθινά ζωντανός.

Με τους: Grace Jones, Jean-Paul Goude, Sly Dunbar, Robbie Shakespeare, Ivor Guest.

Διάρκεια ταινίας: 115′

Προπώληση: 3 ευρώ
Ταμείο: 5 ευρώ / Φοιτητικό: 3 ευρώ
http://www.astorcinema.gr

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio