Βραδιές jazz και όπερας κάθε Τετάρτη και Πέμπτη

Jazzy Wednesdays 

Οι Τετάρτες φοράνε την Jazz ενδυμασία τους και μας καλωσορίζουν στο πιο κομψό και μαγευτικό σημείο της πόλης. Κάθε Τετάρτηαπό τις 9 Οκτωβρίου και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2019, ζωντανή Jazz μουσική μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα του Winter Garden του ξενοδοχείου Grande Bretagne.

Ένα ταλαντούχο μουσικό τρίο σας ταξιδεύει με τις νότες του πιο διάσημου είδους μουσικής στον κόσμο, της Jazz. Η Μελίνα Παξινού στο σαξόφωνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο και ο Πέτρος Καρπαθάκης στο πιάνο.

Opera Nights

Κάθε Πέμπτη από 7 Νοεμβρίου μέχρι 26 Δεκεμβρίου, το Winter Garden City Lounge υποδέχεται τους κομψούς ήχους της Όπερας και καλωσορίζει μερικά από τα πιο διάσημα ρεπερτόρια της.

Απόλυτα εναρμονισμένες με την κλασική αίσθηση του ιστορικού ξενοδοχείου και με το μαγευτικό περιβάλλον του lounge του, οι «Βραδιές Όπερας στο Winter Garden» ξεκινούν με ένα ντουέτο αποτελούμενο από μία σοπράνο κι έναν τενόρο.

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, ο Νοέμβριος, είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις διάσημες άριες που είχε μοναδικά ερμηνεύσει η Μαρία Κάλλας, ενώ ο Δεκέμβριος υποδέχεται τον χειμώνα μέσα από κομψά ακούσματα και εορταστικούς χριστουγεννιάτικους ήχους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«JAZZY WEDNESDAYS AT THE WINTER GARDEN»

WINTER GARDEN CITY LOUNGE            | HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS

Κάθε Τετάρτη έως 19/12 | 20.00-23.00

«OPERA NIGHTS AT THE WINTER GARDEN»

WINTER GARDEN CITY LOUNGE | HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS

Κάθε Πέμπτη έως 26/12| 20.00-23.00

grandebretagne.gr
210 3330 000

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio