Η «Κληρονόμος» στο 11ο Athens Open Air Film Festival

Υπάρχουν αριστουργήματα του κλασικού Χόλιγουντ που δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να ανακαλύψετε. Υπάρχουν και κάποια εκπληκτικής ομορφιάς μέρη στην Αθήνα που ουδέποτε σας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτείτε.

Tο 11ο Athens Open Air Film Festival κορυφώνεται με μία προβολή-γεγονός και σας δίνει αυτό το Σάββατο 3 Ιουλίου τη σπάνια ευκαιρία να συνδυάσετε μοναδικά και τα δύο, με μια προβολή που θα θυμάστε για πάντα.

Η εκπληκτική «Κληρονόμος» («The Heiress») του Γουίλιαμ Γουάιλερ, με την Ολίβια Ντε Χάβιλαντ, τον Μοντγκόμερι Κλιφτ και τον Σερ Ραλφ Ρίτσαρντσον, τα 4 βραβεία Όσκαρ (από τις 8 συνολικά υποψηφιότητες) και τη φήμη μιας από τις κορυφαίες αμερικανικές ταινίες που έγιναν ποτέ θα προβληθεί στην απίστευτη τοποθεσία του Μεγάρου (Πύργου) Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.

Να σημειώσουμε ότι θα είναι η δεύτερη φορά στη μακρά ιστορία του που το επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας θα φιλοξενήσει κινηματογραφική προβολή. Η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν 450 άτομα παρακολούθησαν τις «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Στίβεν Φρίαρς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ του Γουίλιαμ Γουάιλερ (1949, 116’)

Σάββατο 3 Ιουλίου | 21:30

Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας | Τέρμα οδού Λόρδου Βύρωνα, Πεντέλη

Προβολή με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio