ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vol 5

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου η γειτονιά της Γλυφάδας υποδέχεται το ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vol 5 στην The Blender Gallery. Κάθε τόσο σε διαφορετική γειτονιά της Αθήνας, γίνεται ένα live. Τέσσερις λώκαλ καλλιτέχνες με διαφορετικές μουσικές επιρροές  μοιράζονται μαζί μας τη μουσική τους.

Παρ’ όλο το μεράκι και το ταλέντο τους, ίσως η μουσική τους να μην έχει φτάσει στ’ αυτιά σας, γιατί δραστηριοποιούνται παράλληλα με μια μουσική βιομηχανία που αρνείται να εκσυγχρονιστεί, να ρισκάρει, να δώσει χώρο και ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες και φρέσκα μουσικά πράγματα, πάντα με την δικαιολογία οτι “το ελληνικό κοινό δεν είναι έτοιμο”.

Καταξιωμένοι ή στα πρώτα τους βήματα, οι ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ αξίζουν την προσοχή μας!

Γνωρίστε τους καλλιτέχνες του ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vol 5

Δημήτρης Αρώνης

Ο Δημήτρης Αρώνης , γνωστός ως Μoa Bones, είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, γεννημένος στην Αθήνα
το Μάιο του 1981. Έχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom. Με δύο άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του ως Moa Bones, το Spun (2015) και το Aquarelles (2011), και πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις την τελευταία τριετία, παρουσιάζει μουσικές από τη νέα του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

IDRA KAYNE

Η IDRA KAYNE, η soul funk queen της καρδιάς μας, παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και τη διεθνή pop, r’n’b και hip hop σκηνή. Τραγούδια που έχει αγαπήσει, τραγούδια που την συγκινούν και την επηρεάζουν μουσικά. Η Idra είναι με βεβαιότητα η αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας. Με υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή, με τόσο ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία, που νομίζεις πως η σκηνή είναι φτιαγμένη γι’ αυτήν. Η φωνή της έχει ένα εντυπωσιακό βάθος, το ιδανικό σόουλ γρέτζο μιας «μαύρης» ντίβας. Θα μπορούσε να είναι ένα από τα κορίτσια στο Dreamgirls, την ταινία του Μπιλ Κόντον που σκιαγραφεί καταπληκτικά τη μουσική βιομηχανία της δεκαετίας του ’60 στην Αμερική.

Thomas Arlo 

Αν και κατάγεται από την Καλιφόρνια και το Παρίσι, ο Thomas Arlo  έχει μετακομίσει στην Αθήνα και ζει στο Παγκράτι τα τελευταία χρόνια. Μεγάλος φαν της μουσικής των δεκαετιών 1920 μέχρι 1950 και καλλιτεχνών όπως ο Al Bowlly, ο Nat King Cole, ο Βαμβακάρης κι η Δανάη. Η μουσική του είναι κάτι μεταξύ Elvis, Jeff Buckley, Johnny Cash και Black Keys αν και ο Thomas παίζει με διαφορετικά φωνητικά στυλ ανάλογα με το τραγούδι και το πώς αισθάνεται ότι πρέπει να τραγουδηθεί – κάθε τραγούδι είναι μια διαφορετική πραγματικότητα ή μια διαφορετική οπτική της ίδιας πραγματικότητας, πράγμα που αντανακλάται στην καλλιτεχνική έκφραση του Thomas.

SEM

Η singer-songwriter SEM. συστήθηκε στο κοινό με το Natural EP, ένα instrumental, soundtrack-ικό δημιούργημα.
Contemporary classic υπόβαθρο, indie pop νοοτροπία, piano rock αισθαντικότητα. Τώρα πια, με αρωγό την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και ριζική στροφή σε πιο προσβάσιμες δομές, δημιουργεί γλυκόπικρες συνθέσεις με μίνιμαλ αισθητική
και κυριάρχο οδηγό το πιάνο της. Η θεματολογία ακολουθεί τις μελωδικές διαθέσεις: ερωτικές απογοητεύσεις, αλληγορίες, δυσεπίλυτα προβλήματα και καθημερινά ερωτήματα με μια αισιόδοξη νότα που προέρχεται από στιγμές εφηβικής αθωότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vol 5

The Blender Gallery
Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα
 166 74

Πέμπτη 28 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21:00

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Είσοδος ελεύθερη

*10€ το πρώτο ποτό

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio