Οι ΓΙΑΝ ΒΑΝ για 4 Κυριακές στο Afrikana Jazz Bar

ΓΙΑΝ ΒΑΝ live

04/10/2019

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του βινυλίου “Κακό Ποίημα” και την συνεργασία με τον Παύλο Παυλίδη, το κουαρτέτο του ΓΙΑΝ ΒΑΝ έρχεται για τέσσερις συνεχόμενες Κυριακές στον μοναδικό χώρο της ζωντανής jazz και ανεξάρτητης μουσικής σκηνής της Αθήνας, την Αφρικάνα.

Θα ακούσουμε το synthpop EP “Κακό Ποίημα” σε συνδυασμό με το παλαιότερο ρεπερτόριο, από το ομώνυμο άλμπουμ “ΓΙΑΝ ΒΑΝ” με την πειραγμένη λαïκοδημοτική  κουλτούρα μέχρι τον χαρακτηριστικό προσωπικό τόνο στις μίνιμαλ διασκευές σε παραδοσιακά κομμάτια. Αυτός ο συνδυασμός, φτιάχνει ένα εντελώς νέο, πολυδιάστατο και ζωντανό ηχητικό σύμπαν που επιδιώκει να εμπλέξει ενεργά τους ακροατές.

Ο ήχος της μπάντας συνδυάζει τα αναλογικά συνθεσάιζερ του Βαγγέλη Στεφανόπουλου, τις εμμονικές μπασο-γραμμές του Παρασκευά Κίτσου και το έντονα ρυθμικό στοιχείο του ΓΙΑΝ ΒΑΝ, ισορροπώντας μεταξύ εσωστρέφειας και εξωστρέφειας. Ο Φώτης Σιώτας στο ηλεκτρικό βιολί ολοκληρώνει το κουαρτέτο έχοντας, παράλληλα, αναλάβει το τραγουδιστικό μέρος.

Το mini album “ΚΑΚΟ ΠΟΙΗΜΑ”, το οποίο κυκλοφορεί σε βινύλιο σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία (μεταξύ των οποίων φυσικά και στο “Discos Afrikana”), αποτελείται από έξι πρωτότυπες συνθέσεις του ΓΙΑΝ ΒΑΝ, τρεις σε στίχους του ίδιου και τρεις σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΝ ΒΑΝ live

Κυριακές 20 & 27 Οκτωβρίου
3 & 10 Νοεμβρίου

Afrikana Jazz Bar
Ιεροφάντων 13, Αθήνα

Φώτης Σιώτας: φωνή, βιολί
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πιάνο, synths
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, φωνή
Jan Van de Engel (ΓΙΑΝ ΒΑΝ): τύμπανα
Ηχοληψία: Χρήστος Νινιός
Φώτης Παπαθεοδώρου

Είσοδος: 5 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων 6946 666954

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio