Η Dillon στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Dillon | Piano Solo

29/09/2019

H συνθέτης και πιανίστρια Dillon (Dominique Dillon de Byington) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 9 Οκτωβρίου 2019, στο ιστορικό κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός’.

Γεννημένη στη Βραζιλία και με έδρα το Βερολίνο, η Dominique Dillon de Byington, γνωστή και ως Dillon, είχε πάντα ένα σαφές όραμα για την τέχνη της. Η ταλαντούχος τραγουδίστρια, συνθέτης και πιανίστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο στούντιο άλμπουμ, «The Unknown» και «This Silence Kills», τα οποία η ίδια περιγράφει ως ένα ενιαίο μουσικό προτζεκτ το οποίο λέει μια ιστορία. Τα δύο άλμπουμ ενώθηκαν στο «Live at Haus der Berliner Festspiele» που κυκλοφόρησε το 2016 και στο οποίο η Dillon συνοδεύεται από μια γυναικεία χορωδία εκτελώντας τα κομμάτια που συνέθεσε μαζί με τον συνεργάτη και συμπαραγωγό της Tamer Fahri Özgönenc.

Στα τέλη του 2017, κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ «Kind», το οποίο έχει εμπλουτίσει με στοιχεία από χάλκινα μουσικά όργανα και έχει μεγάλες διαφορές με προηγούμενες δημιουργίες της. Η Dillon το έχει χαρακτηρίσει ως «άλμπουμ της αγάπης».

Αυτή την άνοιξη η Dillon επιστρέφει με το νέο της EP “When Breathing Feels Like Drowning” σε συνεργασία με τον Klangkünstler Samuel Savenberg (SSSS), το οποίο περιλαμβάνει νέο δικό της υλικό αλλά και διασκευές με πιάνο και ηλεκτρονικές ηχητικές παρεμβάσεις. Μετά από μία συνεχή περιοδεία με χορωδίες και brass μουσικά όργανα, η Dillon θα μας παρουσιάσει τα πρώτα της solo piano shows.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Dillon live

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8
10561 Αθήνα
210 322 1917

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμές Εισιτηρίων
22€ – Α’ Ζώνη
18€ – Β’ Ζώνη
15€ – Άνω Διάζωμα*

* Οι θέσεις στον εξώστη δεν είναι αριθμημένες. Η πρόσβαση στον εξώστη γίνεται από σκάλες.

Προπώληση
www.viva.gr/tickets/music/parnassos-hall/dillon/ |
Tηλεφωνικά στο 11 876
Καταστήματα WIND | Reload Stores | Seven Spots | Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio