Αναμονή τέλος! Οι Tindersticks στο Ηρώδειο

Η συναυλία των Tindersticks, στο Ηρώδειο πλησιάσει: το Σάββατο 13 Ιουλίου, η αγαπημένη βρετανική μπάντα έρχεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, μ’ ένα set list – αναδρομή σε όλα τα χρόνια της καριέρας της.

Η συναυλία που θα δώσει το δημοφιλές συγκρότημα, στην Αθήνα, είναι η μοναδική για το 2019 καθώς τα μέλη της ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους άλμπουμ.

O frontman της μπάντας, Stuart Ashton Staples, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του χώρου και αυτής της συναυλίας, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, χωρίς να αποκαλύπτει το set list της βραδιάς, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν επανασυνδεθήκαμε το 2007 συμφωνήσαμε ότι δεν μας ενδιέφερε η «νοσταλγία». Αυτή η απόφαση ήταν καθοριστική και μας βοήθησε ουσιαστικά ώστε τα τελευταία 12 χρόνια να είναι το πιο παραγωγικά και δημιουργικά μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μόλις ολοκληρώσαμε το νέο μας άλμπουμ και ανυπομονούμε να περιοδεύουμε την επόμενη χρονιά με αυτά τα νέα τραγούδια, συναισθήματα, ήχους. Πέρα από αυτό όμως, αναγνωρίζουμε ότι η συναυλία στο Ηρώδειο είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά και πλέον βρισκόμαστε σε ένα σημείο της καριέρας μας, που είμαστε απελευθερωμένοι από τη δέσμευση να παρουσιάζουμε συνεχώς νέο υλικό στις συναυλίες μας. Έτσι στο Ηρώδειο θα παίξουμε τραγούδια από τα τελευταία 26 χρόνια της πορείας μας και σίγουρα μερικά από το πρώτο άλμπουμ. Δεν μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή, καθώς πρέπει να χτίσουμε ένα set list που θα μας ικανοποιεί, στις πρόβες που θα προηγηθούν της παράστασης».
Οι Tindersticks σχηματίστηκαν στο Νότιγχαμ της Αγγλίας το 1991 και ίσως να ήταν…προφητικό για τη σχέση που θα διαμόρφωναν με το κοινό της χώρας μας το ότι ο Stuart Staples τους έδωσε το λίγο παράξενο όνομα τους εξαιτίας ενός κουτιού γερμανικών σπίρτων που είχε βρει σε μιαν ελληνική παραλία!
Με την εμφάνισή τους ανανέωσαν τον ήχο της Βρετανικής μουσικής σκηνής. Η μπάντα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα στοιχεία που την κάνουν μοναδική και απόλυτα αναγνωρίσιμη: τη βαρύτονη φωνή του Stuart A. Staples, τις ενορχηστρώσεις με βάση τα έγχορδα, τα πνευστά και τα πλήκτρα, τις πανέμορφες μελαγχολικές μελωδίες, τους ερωτικά γοητευτικούς στίχους που τους κατατάσσουν στο Πάνθεον των «σύγχρονων ηρώων» δίπλα στους Nick Cave, Leonard Cohen και Tom Waits.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tindersticks

Greek Festival

Σάββατο 13 Ιουλίου
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ώρα έναρξης: 21.00

Band Members

Stuart A. Staples
David Boulter
Neil Fraser
Dan McKinna
Εarl Harvin Jr.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμές
Άνω Διάζωμα: 35 ευρώ
Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 45 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 60 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 65 ευρώ
ΑμεΑ: 30 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (Κάτω Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3)
Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ.
Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr
Προπώληση
www.ticketmaster.gr | Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 |Public| Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)
x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio