Απο τον Γιώργο Νάστο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η 11η Σεπτεμβρίου 20 χρόνια μετά

ΣΙΝΕΜΑ

Η αναγέννηση του Suicide Squad

Με καινούργιο σκηνοθέτη και ανανεωμένο καστ, οι ήρωες της DC Comics μας προσφέρουν μια απολαυστική, fun, χαοτική κινηματογραφική εμπειρία, που είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για απενοχοποιημένο καλοκαιρινό ξεμυάλισμα.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Yola ξεδιπλώνει το ταλέντο της

Μία από τις αγαπημένες φωνές του Pepper 96.6 πατά γερά στα πόδια της κυκλοφορώντας το «Stand for Myself», το νέο και πολύ ωραίο άλμπουμ της, με παραγωγό (ξανά) τον Dan Auerbach.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέππερ ΤιΒί: Αναγκαία ένεση αισιοδοξίας

Όσοι έχουν ανάγκη από μια απολαυστική, feel-good κωμωδία θα περάσουν το ΣΚ τους γελώντας με τις περιπέτειες του «Ted Lasso», ενώ οι νοσταλγοί των 80s θα παλιμπαιδίσουν βλέποντας He-Man.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΕΠΠΕΡ ΤΙΒΙ: Τηλεοπτική καλοπέραση

Οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν γέλιο, τραγούδια και feel-good περιεχόμενο και αυτό ακριβώς μας φέρνουν οι πλατφόρμες για το καυτό ΠΣΚ του Ιουλίου, με κωμωδίες και μιούζικαλ στο προσκήνιο.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέππερ Τιβί: Ταξίδι στον horrorχρόνο

Μια καλή ταινία ή σειρά τρόμου αποτελεί πάντοτε πρώτης τάξεως επιλογή για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Για όποιον διαφωνεί υπάρχουν και τα φιλμ με εξωγήινους που απειλούν την ανθρωπότητα.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέππερ ΤιΒί: Bingining υπό καύσωνα

Οσοι αποφασίσετε, λόγω καύσωνα, να τη βγάλετε κάτω από το air condition να ξέρετε πως αυτό το ΠΣΚ έχετε τουλάχιστον αρκετές αξιόλογες τηλεοπτικές επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio