Απο τον Γιώργο Νάστο

NEWS

BMG: Άλλο ένα meltdown του Morrissey;

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι θα δούμε στο «The Crown»;

Όλα αλλάζουν στην τέταρτη σεζόν της υπέροχης σειράς «The Crown», που φέτος αναμένεται να φέρει ακόμη περισσότερους πιστούς κοντά στο στέμμα. Γιατί; Η απάντηση έχει το όνομα Νταϊάνα...
ΣΙΝΕΜΑ

Είδαμε το νέο biopic του Bowie

Όταν θέλεις να φτιάξεις μια κινηματογραφική βιογραφία του David Bowie, καλύτερα να έχεις φροντίσει να εξασφαλίσεις τα δικαιώματα των τραγουδιών του - αν και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα της ταινίας.
NEWS

Ο Brian Eno έχει γκώσει από το αναπόφευκτο

Η επικείμενη κυκλοφορία της συλλογής με τα κινηματογραφικά του κομμάτια, έδωσε στον σπουδαίο καλλιτέχνη την αφορμή να μιλήσει εκ βαθέων στους New York Times σε μια συναρπαστική συνέντευξη.
ΣΙΝΕΜΑ

In Memoriam: Sir Sean Connery

Δεν υπήρξε απλώς ο πιο πανθολογουμένως εμβληματικός Τζέιμς Μποντ, αλλά ένας πραγματικός movie star, που συνδύαζε μοναδικά την αρρενωπότητα με το χιούμορ, τη γοητεία και την έλλειψη σοβαροφάνειας.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ρουά ματ του «The Queen’s Gambit»

Πώς κατάφερε μια σειρά χωρίς μεγάλα ονόματα, αλλά και με θεματολογία εκ πρώτης όψεως βαρετή, να βρεθεί στην κορυφή του Netflix, μαγεύοντας το διεθνές κοινό;
RELEASES

Ο McCartney ξανά στα δισκάδικα

Την κυκλοφορία του νέου solo δίσκου του στις 11 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε o Macca, με τον ίδιο να υπογράφει την παραγωγή, τις συνθέσεις και το παίξιμο όλων των οργάνων.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η καθηλωτική «American Utopia»

H συγκλονιστικά κινηματογραφημένη από τον Σπάικ Λι παράσταση με τα τραγούδια του πρώην frontman των Talking Heads ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, για να μας υπενθυμίσει την αξία της συλλογικότητας.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio