Από τη Βαρβάρα Σαββίδη

LIVE
max_richter_irodeion

Είδαμε και ακούσαμε τον Max Richter στο Ηρώδειο

O PEPPER 96.6 AKOYEI
michael_jackson

Song Of The Day # Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Ποιος δεν έχει χορέψει, τραγουδήσει και μιμηθεί τις κινήσεις―υπογραφή του Michael Jackson στο "Billie Jean"! Το δεύτερο single από το εμβληματικό «Thriller» σε παραγωγή Quincy Jones, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του…
ΘΕΑΤΡΟ
Freddie_Όστερμαϊερ

Στην Επίδαυρο με Οιδίποδα ο Τόμας Όστερμαϊερ

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανέθεσε τη δημιουργία ενός νέου έργου στον πρωτοποριακό Γερμανό, βασισμένου στον Οιδίποδα του Σοφοκλή, σε συμπαραγωγή με τη βερολινέζικη Schaubϋhne.
ΒΙΒΛΙΟ
summer_books_pepper966

Tα βιβλία του καλοκαιριού

Επειδή καλοκαιρινή βαλίτσα χωρίς βιβλία μέσα της είναι άδεια, στραφήκαμε στις πολύτιμες συμβουλές των βιβλιοπωλών για να συγκεντρώσουμε τους τίτλους που θα δώσουν στις αποδράσεις μας τον κατάλληλο λογοτεχνικό αέρα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
μαρινα_σατι

Η Μαρίνα Σάττι στο pepper966.gr

Λίγο πριν το live της στο Μεσογειακό Φεστιβάλ της Βάρκιζας, την Παρασκευή 16 Ιουλίου, η Μαρίνα Σάττι μιλά για τον νέο της δίσκο κι όλα όσα έχουν (ή δεν έχουν) αλλάξει από τη Μάντισσα ως σήμερα.
NEWS
no_plastic_on_the_sea

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και σε ένα πράσινο πλανήτη

Διαβάζουμε για την απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης, αποχαιρετάμε τη φαντασμαγορική Ραφαέλα Καρά και ταξιδεύουμε εικονικά σε όλο τον πλανήτη, μέσα από γεωγραφικά παιχνίδια στο διαδίκτυο.
NEWS
all_for_blue

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και σε καθαρές παραλίες

Μια λίστα που ξαναφέρνει τη «γλύκα» της τηλεργασίας στα αυτιά μας, ένα ψάρι που «τρώει» σκουπίδια κι ένα sub-reddit που ανάγει το νερό σε λατρεία, μας κάνουν παρέα αυτήν την εβδομάδα.
NEWS
naomi_osaka_pete_kiehart_new_york_times

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και στο Roland Garros

Η Naomi Osaka έφερε στο προσκήνιο το ψυχικό αντίτιμο του πρωταθλητισμού, το #metoo γέννησε την ειδικότητα του «υπεύθυνου ερωτικών σκηνών» και Δημήτρης Παπαϊωάννου μάγεψε τη Γαλλία.
NEWS
bike_athens

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και στην Αθήνα

Η Kate Winslet μιλά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο εξαιρετικό «Mare of Easttown», η Emma Stone αγαπά της αντι-ηρωίδες και η ΠοδηλΑττική Κοινότητα μας βγάζει για ποδηλατάδα στην πόλη.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio