Από τη Βαρβάρα Σαββίδη

ΘΕΑΤΡΟ

Στην Επίδαυρο με Οιδίποδα ο Τόμας Όστερμαϊερ

ΒΙΒΛΙΟ

Tα βιβλία του καλοκαιριού

Επειδή καλοκαιρινή βαλίτσα χωρίς βιβλία μέσα της είναι άδεια, στραφήκαμε στις πολύτιμες συμβουλές των βιβλιοπωλών για να συγκεντρώσουμε τους τίτλους που θα δώσουν στις αποδράσεις μας τον κατάλληλο λογοτεχνικό αέρα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Μαρίνα Σάττι στο pepper966.gr

Λίγο πριν το live της στο Μεσογειακό Φεστιβάλ της Βάρκιζας, την Παρασκευή 16 Ιουλίου, η Μαρίνα Σάττι μιλά για τον νέο της δίσκο κι όλα όσα έχουν (ή δεν έχουν) αλλάξει από τη Μάντισσα ως σήμερα.
NEWS

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και σε ένα πράσινο πλανήτη

Διαβάζουμε για την απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης, αποχαιρετάμε τη φαντασμαγορική Ραφαέλα Καρά και ταξιδεύουμε εικονικά σε όλο τον πλανήτη, μέσα από γεωγραφικά παιχνίδια στο διαδίκτυο.
NEWS

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και σε καθαρές παραλίες

Μια λίστα που ξαναφέρνει τη «γλύκα» της τηλεργασίας στα αυτιά μας, ένα ψάρι που «τρώει» σκουπίδια κι ένα sub-reddit που ανάγει το νερό σε λατρεία, μας κάνουν παρέα αυτήν την εβδομάδα.
NEWS

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και στο Roland Garros

Η Naomi Osaka έφερε στο προσκήνιο το ψυχικό αντίτιμο του πρωταθλητισμού, το #metoo γέννησε την ειδικότητα του «υπεύθυνου ερωτικών σκηνών» και Δημήτρης Παπαϊωάννου μάγεψε τη Γαλλία.
NEWS

Βόλτα στο διαδίκτυο, αλλά και στην Αθήνα

Η Kate Winslet μιλά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο εξαιρετικό «Mare of Easttown», η Emma Stone αγαπά της αντι-ηρωίδες και η ΠοδηλΑττική Κοινότητα μας βγάζει για ποδηλατάδα στην πόλη.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Διαβάζοντας (για) τον Bob Dylan

Κατανοώντας έναν από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες, μέσα από τα βιβλία που πραγματεύονται τη ζωή, την τέχνη και τους στίχους του. 
ΤΕΧΝΕΣ
οι_μεγάλες_νίκες_της ιστορίας_εθνικό_αρχαιολογικό_μουσείο

Επιστρέφουμε στα Μουσεία

Μας κράτησαν παρέα κατά τη διάρκεια της καραντίνας μέσα από διαδικτυακές ξεναγήσεις και δράσεις, έφτασε όμως η ώρα να τα απολαύσουμε και πάλι από κοντά, ιδίως τώρα που γιορτάζουν.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio