Από τη Βαρβάρα Σαββίδη

NEWS

Βόλτα στο Διαδίκτυο

ΣΙΝΕΜΑ

Τα μεγάλα ονόματα του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Αγαπημένοι Γάλλοι και γαλλόφωνοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες στο φετινό 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, πολλοί από τους οποίους συμμετέχουν και σε Q&A's.
ΠΟΛΗ

Η Εθνική Πινακοθήκη στο χρόνο

Εν αναμονή των επίσημων εγκαινίων, που φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, κάνουμε μια αναδρομή στην πορεία της Εθνικής Πινακοθήκης, από την ίδρυσή της το 1900 μέχρι τη σημερινή κτιριακή της επέκταση. 
NEWS

Βόλτα στο διαδίκτυο

Φεμινιστική street art στο Παρίσι, η θέση των γυναικών στη μουσική βιομηχανία, μια Ελληνίδα illustrator που εικονογραφεί τη γυναικεία ενδυνάμωση και ορισμένες από τις αμέτρητες γυναίκες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον. 
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Babylon Berlin και η «νέα γυναίκα»

Η γερμανική σειρά – υπερπαραγωγή, που προβάλλεται και στη χώρα μας στο Ertflix έως 28 Μαρτίου, είναι ένα τηλεοπτικό διαμάντι, ειδικά για όσους αγαπούν τις σειρές εποχής, χωρίς να ρομαντικοποιεί το παρελθόν. 
NEWS

Βόλτα στο διαδίκτυο

Μια διαφορετική βιογραφία του McCartney, μια αναδρομή στον Ferlinghetti, οι αρνητές του ελληνικού #metoo, η δυναμική επαναφορά της Jane Fonda και όλα όσα μπήκαν στα bookmarks μας για αυτή την εβδομάδα.
ΑΠΟΨΗ

Βόλτα στο διαδίκτυο

Ιστορίες από τα 60’s μέχρι σήμερα, εντυπωσιακές εικόνες από τις χιονοπτώσεις στην Αθήνα, παρεμβάσεις για καίρια θέματα, όλα όσα ξεχωρίσαμε από το διαδίκτυο και μπήκαν στα bookmarks μας για αυτή την εβδομάδα.
ΘΕΑΤΡΟ

Η Κάθαρση του ελληνικού Θεάτρου

Ο τελευταίος χρόνος φαίνεται πως έχει δώσει την ευκαιρία για ένα γερό ξεκαθάρισμα, τόσο στα εργασιακά, όσο και στα πρόσωπα που λυμαίνονταν της εξουσίας τους στο χώρο.
ΑΠΟΨΗ

Τσιμπολογώντας στο διαδίκτυο

Μια σημαντική απουσία από τις Χρυσές Σφαίρες, μια αναδρομή στη ζωή της Nancy Sinatra, το εξώφυλλο του Cristopher Niemann για τον New Yorker και η κληρονομιά του Ricky Powell.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio