athens_photo_world_dimitris_tosidis

Απονομή Βραβείων Yannis Behrakis και Athens Photo World 

28/05/2021

Σε μια εποχή περιορισμών και επαναπροσδιορισμών της παγκόσμιας καθημερινότητας, η εικόνα υπήρξε – περισσότερο εμφατικά από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία – η μόνη πραγματική δίοδος ενημέρωσης και επικοινωνίας. Οι φωτορεπόρτερ ανά τον κόσμο ανήκουν στους ελάχιστους επαγγελματίες που αδιάκοπα και με απροσδιόριστους αρχικά κινδύνους, εξακολούθησαν να υπηρετούν το καθήκον τους αποκαλύπτοντας τις πτυχές μιας νέας και απροσδόκητης πραγματικότητας.

Τιμώντας την παρακαταθήκη του Γιάννη Μπεχράκη, το APW και φέτος διοργανώνει τους διαγωνισμούς για τα δύο χρηματικά βραβεία που καθιέρωσε το 2019. Το διεθνές βραβείο φωτοειδησεογραφίας Yannis Behrakis (#YBIPA) και το Βραβείο Athens Photo World (#APWA) θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην εκδήλωση θα γίνει η απονομή του περσινού βραβείου Yannis Behrakis από την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη στον νικητή Fabio Bucciarelli, ο οποίος και θα ανακοινώσει τον νικητή του φετινού διαγωνισμού. Παράλληλα θα απονεμηθεί το Βραβείο Athens Photo World στον φετινό νικητή από τον Θανάση Σταυράκη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Athens Photo World και τον Δημήτρη Μιχαλάκη νικητή του APWA2020.

*Κεντρική φωτογροφία: Dimitris Tosidis with “Diava, nomadic pastoralism in mountainous Northern Greece”
Μεταξύ των τριών φιναλίστ για το APWA202

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρίτη 01/06, 20:00 – 21:30
ΚΠΙΣΝ/ΘΟΛΟΣ

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση διαδικτυακά στο snfcc.org/APW2021, καθώς και στις σελίδες του ΚΠΙΣΝ στο Facebook, στο Instagram @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Παρουσίαση / συντονισμός: Χριστίνα Καλλιγιάννη APW
Photo credits: Dimitris Michalakis

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Σημεία προπώλησης δελτίων εισόδου:

  • Ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services εδώ.
  • Τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services).
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio