ΜΟΥΣΙΚΗ

«Release me»: Ακούστε αποκλειστικά στον Pepper 96,6 το νέο single του Monsieur Minimal

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, με το άλμπουμ Erotica, o Monsieur Minimal δεν εφησυχάζεται κι επιστρέφει στον αγγλικό στίχο με ένα ολόφρεσκο single, με τον τίτλο, Release Me.

Από την Παρασκευή 6 Μαρτίου το ακούτε αποκλειστικά από τον Pepper 96,6!

Συντονιστείτε!

Συνεχίζοντας στο vintage ηχόχρωμα των 70’s και προσθέτοντας νέα στοιχεία όπως αυτά της soul, ο Monsieur Minimal με το Release Me, δημιουργεί ένα αισθησιακά ψυχεδελικό vintage μουσικό αποτέλεσμα πάντα μέσα από το φίλτρο της καλαίσθητης POP που τον χαρακτηρίζει και τον κατατάσσει πλέον ως one οf kind pop aesthete στην Ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Το Release Meκυκλοφορεί ψηφιακά στις 16 Μαρτίου απο την Mo.Mi.Records και μας μιλάει για την απελευθέρωση και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας, απολαμβάνοντας δίχως ταμπού, αλλά με σεβασμό στον συνάθρωπο, τα πάθη και τις χαρές της «μικρής» μας ζωής, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του έρωτα.

Ίσως έτσι θα μπορέσουμε, όχι μόνο να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας όσο το δυνατόν καλύτερο.

O έκτος προσωπικός δίσκος του Monsieur Minimal αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, σε Βινύλιο και CD, από την Mo.Mi.Records και σε διανομή της Panik Records.

Μουσικη – στίχοι : Monsieur Minimal 
Ενορχήστρωση – Παραγωγή : Monsieur Minimal 
Μίξη και Mastering: Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks Stoudio)
Μπάσο: Βελισσάριος Πράσσας
Τρομπέτα: Κατσαρέλης Βαγγέλης  
Βιολί: Βασιλική Μαζαράκη 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio