Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Ο Μιχάλης Ρέππας στον Pepper 96,6

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης Μιχάλης Ρέππας έρχεται στο studio του Pepper 96,6 καλεσμένος της Ματούλας Κουστένη και του Κίμωνα Φραγκάκη, αυτή την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 9 το πρωί.

Ο Μιχάλης Ρέππας και το συγγραφικό έτερόν του ήμισι, Θανάσης Παπαθανασίου, επιστρέφουν φέτος στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», με την παράσταση “Φεγγάρι από χαρτί”. Ένα νέο έργο ύστερα από ανάθεση του Εθνικού Θεάτρου, σε δική τους σκηνοθεσία, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Κυπουργός και τους στίχους των τραγουδιών η Αφροδίτη Μάνου.

Το «Φεγγάρι από χαρτί» μας γυρίσει πίσω στη δεκαετία του ’60, σε ένα νεοκλασικό σπίτι κάπου στο Παγκράτι. Εκεί θα δούμε σε flashback την οικογενειακή ιστορία του κεντρικού ήρωα και μαζί την ιστορία της ίδιας της Ελλάδας, στην πραγματικότητα την ιστορία ενηλικίωσης μιας ολόκληρης χώρας.

Πρόκειται για ένα μουσικό έργο για όλα όσα βρίσκονται πέρα από αυτά που μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις και να κατανοήσει το μυαλό. Για τη μυστική πατρίδα όπου αγκαλιάζονται τα αντίθετα και ο πόνος συμπληρώνει τη χαρά και την ολοκληρώνει. Εκεί που το μαρτύριο και η ευτυχία γίνονται ένα στην ουτοπία του έρωτα. Αυτή τη δύσβατη Νεφελοκοκκυγία, που μόνο οι ποιητές μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς διόδια.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio