ΣΙΝΕΜΑ

O Buddy Holly ζωντανεύει στην οθόνη

Η ταινία, με τον Ruairi O’ Connor ως Buddy Holly και τον Nelly ως Chuck Berry, θα αφηγείται την ιστορία του ροκ θρύλου ως τη «μέρα που πέθανε η μουσική».

Ένα biopic για τον μεγάλο Buddy Holly είναι στα σκαριά από το σκηνοθέτη του Driving Miss Daisy (1989), Bruce Beresford. Η ταινία με τίτλο «Clear Lake», εμπνευσμένο από την ομώνυμη λίμνη της Iowa όπου το Φεβρουάριο του 1959 έγινε το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Buddy Holly, το Ritchie Valens και τον J.P. “The Big Bopper” Richardson, θα καλύπτει την περίοδο από την εφηβεία του Holly μέχρι και τη «μέρα που πέθανε η μουσική». 

Τον αγαπημένο Buddy Holly πρόκειται να ενσαρκώσει ο Ιρλανδός Ruairi O’Connor, τον οποίο γνωρίσαμε από το χαριτωμένο «Handsome Devil» του 2016, ενώ θα δούμε επίσης την Diane Guerrero («Orange Is The New Black») στο ρόλο της συζύγου του Holly, Maria Elena, και τον Colin Hanks («Dexter», «Fargo») στο ρόλο του μάνατζερ Normal Petty. 

O Ruairi O’Connor θα ενσαρκώσει τον Buddy Holly

Το ρόλο του Chuck Berry θα υποδυθεί ο ράπερ Nelly (γεν. Cornell Iral Haynes Jr.), γνωστός και αγαπημένος από τις ‘00s επιτυχίες του, «Hot in Herre», «Ride Wit Me» κ.ά. Ο ράπερ πρόλαβε να γνωρίσει το θρυλικό ροκεντρολίστα: το 2010, είχαν εμφανιστεί και οι δύο σε μία συναυλία που έγινε στην πόλη τους, στο St. Louis του Missouri, και τώρα καλείται να τον ενσαρκώσει.

Στον ρόλο του Chuck Berry ο ράπερ Nelly

Αν και ο Nelly αγαπήθηκε στα ‘00s, με το Billboard να τον βάζει στην τρίτη θέση στο Top Artists of the Decade, τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει τα μέσα με το χειρότερο τρόπο, αφού κατηγορήθηκε δύο φορές για σεξουαλική επίθεση. Πάντως, δεν είναι η πρώτη του φορά στην, αφού, μεταξύ άλλων, το 2005 εμφανίστηκε στο πλευρό του Adam Sandler και του Chris Rock στην κωμωδία «The Longest Yard», ενώ έπαιξε και σε τέσσερα επεισόδια του «CSI: New York» το 2009. Το σίγουρο είναι πως είμαστε τρομερά περίεργοι να δούμε την ερμηνεία του στο ρόλο του εκρηκτικού Chuck Berry…

Στην ίδια κατηγορία:

Είδαμε το νέο biopic του Bowie

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio