pepper966
Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Pepper 96.6: Μουσική Ολονυχτία

14/12/2022

Τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου τη γιορτάζουμε με την πιο φωτεινή διάθεση και την περισσότερη μουσική.

Ένα μοναδικό γεγονός, μια μουσική ολονυχτία έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη και στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.

Είναι το νέο project του Pepper 96.6 για να γλυκάνει τις καρδιές μας στο ξεκίνημα του χειμώνα.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Αγγλικανική εκκλησία Αγίου Παύλου

22:00 – 05:30

6 μουσικά σχήματα 

Αναλυτικό Πρόγραμμα:

 22:00 – 22:45 | Οι Chores το 15μελές φωνητικό σύνολο της Μαρίνας Σάττι

23:00 – 00:00 | Η εκλεκτική pop Irene Skylakaki

 00:15 – 01:30 | Η Jazzy ματιά των Keppler is Free

02:00 – 03:00 | Το ρεμπέτικο της Λενα Κιτσοπουλου trio

03:15 – 04:00 | Electronic and modern classical του Serafim Tsotsonis

04:30 – 05:30 | DJ και producer της ηλεκτρονικής μουσικής Autow Nite Superstore

Είσοδος Δωρεάν μόνο με προσκλήσεις από τον Pepper 96.6

Οι καλλιτέχνες

Φωνητικό σύνολο Chóres – Μαρίνα Σάττι

Χορός, χορωδία, chorus, Chóres: ένας γλωσσικός συνειρμός που συνοψίζει την ουσία της διαδικτυακής συνάντησης της καλλιτεχνικής διευθύντριας του χορωδιακού συνόλου Chóres Μαρίνας Σάττι και της αρχιμουσικού του συνόλου Ειρήνης Πατσέα.  Οι Chóres αυτοσυστήνονται ως ένα αμιγώς γυναικείο φυτώριο καλλιτεχνών που καταργεί τα γεωγραφικά και ηλικιακά όρια. Στόχος τους, ο συνδυασμός της μουσικής, του χορού και της υποκριτικής με την παράσταση (performance) και την καλλιτεχνική έκφραση εν γένει, καθώς και η διάσωση και προώθηση της ελληνικής, της βαλκανικής και  της ανατολικομεσογειακής παράδοσης.

Irene Skylakaki

Η Ειρήνη Σκυλακάκη έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους, o τελευταίος εκ των οποίων κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο “Souvenir” και περιέχει το ομώνυμο single, σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson. Τα τραγούδια της Ειρήνης έχουν αγαπηθεί πολύ από τα ελληνικά ραδιόφωνα, ενώ η μουσική της έχει “ντύσει” διαφημιστικά και ταινίες. To Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε ο δίσκος HYDRA από το ομώνυμο ντουέτο που αποτελείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith) και την ίδια.

Keppler is Free

H jazz του σήμερα συνομιλεί με την παράδοση μέσα από την δημιουργικότητα του ατόφιου καλλιτέχνη. Η νεωτερική jazz των Keppler is Free συνδυάζει την soul των 70s, την hip hop των 90s και την σύγχρονη πειραματική electronica. Το όνομά του γκρουπ είναι επηρεασμένο από τον αστρονόμο Johannes Kepler.

Λένα Κιτσοπούλου trio

Όταν δεν προκαλεί στο θεατρικό σανίδι, η Λένα Κιτσοπούλου τραγουδάει ρεμπέτικα με τον γνήσιο σεβασμό απέναντι στο ιστορικό είδος του αρμόζει. «Απλά, λιτά και ρεμπέτικα», η «προκλητική» σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και συγγραφέας αποκτά μια τέταρτη ιδιότητα, εκείνη της τραγουδίστριας.

Serafim Tsotsonis

Ο Σεραφείμ Τσοτσώνης είναι συνθέτης ενός ευρέος φάσματος μουσικών ειδών (electronic, modern classical, ambient, jazz, post-rock, dream-pop), που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι, επίσης, πιανίστας, μουσικός παραγωγός και sound designer. Έχει συνθέσει μουσική για κινηματογράφο, θέατρο, ντοκιμαντέρ, video art και διαφημίσεις, ενώ έχει επιμεληθεί την παραγωγή μουσικών έργων, καθώς και τα remixes τραγουδιών μιας μεγάλης γκάμας ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αποτελεί ένα από τα δύο μέλη του dream-pop συγκροτήματος Ocean Hope (μαζί με την αδελφή του Αγγελική). Τακτικός συνεργάτης στις live εμφανίσεις του είναι ο καταξιωμένος τρομπονίστας Χρήστος Αλεξάκης, ο οποίος θα τον συνοδεύσει και στην παρούσα εκδήλωση. Εκτός από τρομπονίστας, ο Χρήστος Αλεξάκης είναι keyboardist και μουσικός παραγωγός, γνωστός για την εικοσιπεντάχρονη παρουσία του και για τις συνεργασίες του με επώνυμους της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Autow Nite Superstore

“Ο Autow Nite Superstore είναι παραγωγός & DJ ηλεκτρονικής μουσικής, με έδρα την Αθήνα. Ο ήχος του είναι ένας σύγχρονος συνδυασμός από idm, bass, jungle και techno στοιχεία, παρουσιάζοντάς τον με έντονες αντιθέσεις, πειραγμένα φωνητικά και γρήγορες εικόνες. Οι κυκλοφορίες του έχουν προβληθεί από σημαντικά διεθνή και εγχώρια μέσα όπως BBC Radio6, Κaltblut, XLR8R, METAL Magazine, Bandcamp’s New & Notable, VICE, ELLE, LIFO κ.α.”

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ”Χριστούγεννα στην Αθήνα” του δήμου Αθηναίων.

Χορηγός εκδήλωσης

O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές ενημερώνονται με mail.

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio