Μεγάλος διαγωνισμός με δώρα αεροπορικά εισιτήρια από την Sky Express και τον Pepper 96,6
Competitions

Κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα

Ο Pepper 96,6 και η SKY EXPRESS σας κάνουν δώρο αεροπορικά εισιτήρια για τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας.

Συντονιστείτε καθημερινά στον Pepper 96,6 και τους Πρωινούς Τύπους, δηλαδή τη Ματούλα Κουστένη και τον Κίμωνα Φραγκάκη – Δευτέρα έως Παρασκευή 8 με 10 το πρωί – και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνεται κάθε Παρασκευή!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ακούστε κάθε πρωί τη Ματούλα και τον Κίμωνα και απαντήστε στην ερώτησή τους με sms.

Γράφετε PEPPER αφήνετε κενό, συμπληρώνετε την απάντηση, το ονοματεπώνυμό σας και το στέλνετε στο 19619 με χρέωση 0,31€/sms (συν τέλος τηλεφωνίας 12% – 20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού).

Κάθε Παρασκευή θα κληρώνεται ένας τυχερός ακροατής ο οποίος θα κερδίζει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα με την SKY EXPRESS, με ισχύ έως το Νοέμβριο του 2020.

Η πρώτη κλήρωση θα γίνει την  Παρασκευή 18/10!!

Η Sky Express

Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, βραβευμένη από την Ένωση Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Εταιρειών και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με οργανωμένη υποδομή και παρουσία στην ελληνική αγορά, πετώντας με σύγχρονα αεροσκάφη τύπου ATR (εξαιρετικά και απολύτως κατάλληλα  για τις γεωγραφικές συνθήκες της Ελλάδας ) σε 32 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα . Με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης της, δίνει μεγάλη έμφαση στις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας του τις καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες και μάλιστα χωρίς χρέωση στους περισσότερους ναύλους.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • Το εισιτήριο προσφέρεται με δικαίωμα κράτησης (Space Confirmed) και δεν μπορεί να εκδοθεί με ανοιχτές ημερομηνίες.
 • Οι φόροι και τα τέλη αεροδρομίου (όπως αυτά ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο) συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά μας.
 • Τα ταξίδια θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 30/11/2020
 •  Περίοδοι που εξαιρούνται: α) 19/12/19-07/01/20 β) 3 – 19/4/2020 γ) 28/2/2020 – 03/03/2020 και δ) 10-18/8/2020
 • Η πραγματοποίηση της κράτησης και έκδοσης των εισιτηρίων υπόκειται στους περιορισμούς της διαθεσιμότητας θέσεων κατά τις επιθυμητές ημερομηνίες ταξιδιού.
 • Η κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.
 • Η έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της SKY EXPRESS. Για την κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων θα επικοινωνείτε με το τμήμα έκδοσης εισιτηρίων της εταιρείας στο callcenter@skyexpress.gr  ή στο τηλέφωνο 215215 6510  από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00–20:00.
 • Τα εισιτήρια θα μπορούν να αλλάξουν μόνο ως προς τις ημερομηνίες ή τις ώρες αναχώρησης των πτήσεων και εντός της χρονικής διάρκειας όπως αυτή αναφέρεται παραπάνω.
 • Τα προσφερόμενα εισιτήρια δεν πωλούνται, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
 • Τα εισιτήρια αφορούν πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την SKY EXPRESS και δεν είναι δυνατή η αλλαγή αεροπορικής εταιρίας.
 • Τα εισιτήρια είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.
 • Η ευθύνη του Αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.
x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio