ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ FULL BAND

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ένας από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής hip hop, μπαίνει στην κεντρική σκηνή του Gazarte μαζί με την μπάντα του και ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα σε μία καθηλωτική LiveStreaming συναυλία πέρα από τα συνηθισμένα, το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 21.00 ώρα Ελλάδος.

Οι στίχοι του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ είναι αληθινοί και ποιητικοί, μιλάνε σε όλους και για όλους, η μουσική του δυναμική, συναισθηματική και πολύπλευρη, ενορχηστρώνει την ιστορία του και με την μπάντα του να δίνει νέα μορφή, καταφέρνει να περάσει το hip hop σε ετερόκλητα ακροατήρια. Ένας συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης, που έχοντας το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει χαράξει μία ανοδική και πολυδιάστατη πορεία στην ανεξάρτητη εγχώρια μουσική σκηνή.

Μετά τις εμφανίσεις του στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στην Τεχνόπολη αλλά και στο ΚΠΙΣΝ, έρχεται αυτή τη φορά με την επταμελή του μπάντα για να ανατρέψει τα δεδομένα μέσα από το “σαλόνι” του Gazarte, σε μία μοναδική LiveStreaming συναυλία υψηλότατων οπτικοακουστικών προδιαγραφών.

Τη συναυλία ανοίγει ένα Εxclusive Pre-Show που μας βάζει στο μυαλό του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με εικόνες και σκηνές από το soundcheck, τα παρασκήνια και όλες τις προετοιμασίες μέχρι να ανοίξουν οι κάμερες και η μουσική του αλήθεια διεισδύσει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Μουσικοί

Γιάννης Μικρόπουλος | DJ, Φωνητικά
Γιάννης Γαργαλάκος | Κιθάρα
Δημήτρης Λαϊνάς | Πλήκτρα, Synths
Λάμπρος Κριτσίμας | Τύμπανα
Μανώλης Αγγελάκης | Κιθάρα
Διαμαντής Αδαμαντίδης | Μπάσο
Ιωάννα Μιχαλά | Φωνητικά 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ FULL BAND

Livestreaming + global livestreaming

Gazarte Main Stage

Δευτέρα 26 Απριλίου

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Κανονικό: 8€
Κανονικό με Εxclusive Pre-Show: 10€

Αγορά εισιτηρίου στο viva.gr

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio