Οι Still Corners live στην Αθήνα

Πέντε χρόνια μετά τις τελευταίες εμφανίσεις τους στη χώρα μας, οι Still Corners θα βρεθούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του ολοκαίνουργιου άλμπουμ τους “Slow Air”, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Το ντουέτο των Greg Hughes και Tessa Murray είναι μια από τις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις της indie/dream pop της τρέχουσας δεκαετίας, χάρη στη μοναδική ικανότητα τους να δημιουργούν ηχητικά διαμαντάκια, όπου αποκρυσταλλώνουν μια αίσθηση ή μια στιγμή στο χρόνο.

Αυτό ακριβώς εντυπωσιάσε κοινό και κριτική στο ντεμπούτο τους “Creatures of an Hour”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 από την εκλεκτική ετικέτα της Sub Pop και, χάρη σε τραγούδια όπως το “Endless Summer” και το “The Twilight Hour” (το οποίο ακούστηκε μέχρι και στο Gossip Girl), βρέθηκε ανάμεσα στους καλύτερους της χρονίας.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, με το δεύτερο άλμπουμ τους “Strange Pleasures”, επίσης στην Sub Pop, να ανοίγεται σε πιο κινηματογραφικά ηχητικά τοπία, ένα πεδιό όπου η αιθέρια φωνή της Tessa πραγματικά κάνει θαύματα. Στον δίσκο περιλαμβάνεται και η μεγαλύτερη “επιτυχία” τους και το τραγούδι που έχει χαρακτηρίσει την πρόσφατη dream pop, το “The Trip”, το οποίο έχει πάνω από 16.000.000 views στο youtube.

Για το τρίτο άλμπουμ τους “Dead Blue”, το οποίο κυκλοφόρησαν στη δική τους δισκογραφική Wrecking Light το 2016, οι Still Corners επέλεξαν να κινηθούν σε πιο up-tempo ρυθμούς, δίνοντάς μας έναν synth-pop δίσκο!

Το τελευταίο άλμπουμ τους “Slow Air”, που μόλις κυκλοφόρησε, σημαίνει την επιστροφή τους στον ήχο που τους καθιέρωσε, με το πρώτο single “Black Lagoon” να έχει ήδη αγαπηθεί.

Opening

H Arianna K. ανοίγει το live! Αν σας εξιτάρουν τα ελιξήρια πρόωρης ωρίμανσης, μη χάσετε το live της Arianna K με την πενταμελή μπάντα της. Πάει ίσως καιρός από τότε που γευθήκατε μια τέτοια εμπνευσμένη, γεμάτη προσμονή τραγουδοποιία. Η Arianna K έρχεται, μέσα από catchy μελωδίες που σε κυκλώνουν και υφαίνουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, να μας πει κάτι διαφορετικό και θα μας το πει με feeling, με τη φρεσκάδα των 21 χρόνων της και το ειδικό βάρος του Early Landed, του πρώτου της άλμπουμ που θα έχει ήδη κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Still Corners live

Gagarin 205 Λιοσίων 205

21 Νοεμβρίου 2018
Ώρα Έναρξης: 21.00

Special guest: Arianna K

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση 13 Ευρώ (early bird), 15 Ευρώ
Ταμείο 18 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

*Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Web: www.detoxevents.gr

Τηλ: 2109636489

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio