ο-διονύσης_σαββόπουλοσ_στον_κήπο_του_μεγάρου

O Διoνύσης Σαββόπoυλoς στoν Kήπo τoυ Mεγάρoυ

21/08/2020

Aυτό τον Σεπτέμβριο αφήνουμε στην άκρη καρέκλες και ψάθες! Καθόμαστε σε μαξιλαράκια –πάντα σε απόσταση ασφαλείας–, φοράμε τις μάσκες μας και στον Κήπο, χαλαροί και με χαμόγελο, απολαμβάνουμε ξεχωριστές βραδιές, γεμάτες μουσική, θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και stand-up comedy.

Διονύσης Σαββόπουλος: «Στο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ» Garden edition

“Cry Baby” της Janis Joplin, “With a Little Ηelp from My Friends” του Joe Cocker, “Purple Haze” του Jimi Hendrix και άλλα εμβληματικά τραγούδια από εκείνο το «καλοκαίρι αγάπης και ειρήνης» στο Γούντστοκ εμπλέκονται με τη «Θαλασσογραφία», το «Κιλελέρ», τον «Μπάλλο», τα «Παιδιά που χάθηκαν» και άλλα αγαπημένα του Διονύση Σαββόπουλου, σε μια φαντασμαγορική συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ.

Τον Διονύση Σαββόπουλο πλαισιώνουν οι σολίστ Σταύρος Λάντσιας (πιάνο, ντραμς, μεταλλόφωνο, μελόντικα), Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο, κρουστά) και τρεις νέες παρουσίες που γνώρισαν ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό: Σάκης Ντοβόλης (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή), Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Κλαυδία Παπαδοπούλου (φωνή).

Oδηγίες για την ασφαλή προσέλευση των θεατών στους χώρους των εκδηλώσεων

Οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους χώρους των εκδηλώσεων. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης του 1,5 μέτρου κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού  συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση 1 ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Η προσέλευση και η αποχώρηση από τον χώρο των εκδηλώσεων γίνεται με υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διονύσης Σαββόπουλος
«Στο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ»
Garden edition
1 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Για τους όρους αγοράς και χρήσης εισιτηρίων, πληροφορίες στο παρακάτω link: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=454&la=1

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio