Η “Μικρά Αγγλία” στο City Drive-in της Αθήνας

Μια μαγική βραδιά έρχεται αυτήν την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου στις 20 μ.μ. στο City Drive-in της Αθήνας, με την προβολή μιας από τις μεγαλύτερες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες όλων των εποχών στη χώρα μας, της θρυλικής ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, Μικρά Αγγλία. Οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ανδρέας Κωνσταντίνου και Σοφία Κόκκαλη θα βρεθούν μετά το τέλος της προβολής στον χώρο του City Drive-in για να μιλήσουν για την υψηλής αισθητικής δημιουργία που ξεπέρασε τους 500.000 θεατές όταν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους.

Η ειδική αυτή προβολή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του αφιερώματος Greek Tuesdays που λαμβάνει χώρα κάθε Τρίτη στο City Drive-in και φιλοξενεί μια ελληνική ταινία και τους συντελεστές της, οι οποίοι αποκαλύπτουν στο κοινό άγνωστες πτυχές της.

Ο απόλυτος covidfree προορισμός, το City drive-in της Αθήνας  συνεχίζει το πρόγραμμα λειτουργίας του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας

 Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής βρίσκεται καθημερινά με τις πύλες του ανοιχτές στο κέντρο του ΟΑΚΑ, από τις 20.00 έως αργά το βράδυ και με μεταμεσονύκτιες προβολές.

Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους. 

 Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο.Α.Κ.Α.
πάρκινγκ 5 – Πύλη Δ
(είσοδος από Σπύρου Λούη)

Για καθήμενους χωρίς αυτοκίνητα η πρόσβαση γίνεται από τον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ  με σήμανση προς το πάρκινγκ 5 του Ο.Α.Κ.Α.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
( 4 άτομα /αυτοκίνητο)

www.viva.gr

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio