γιορτινή-κυψέλη-δεκέμβριος 2019

Γιορτινή Κυψέλη σαν παραμύθι!

18/12/2019

Φέτος στην Κυψέλη, τα Χριστούγεννα θα θυμίζουν κάτι από παραμύθι. Με κέντρο την οικογένεια και ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για όλες τις ηλικίες, το κλίμα θα προδιαθέτει μικρούς και μεγάλους να «χαθούν» στο μαγικό κόσμο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Αγορά «φοράει» τα γιορτινά της και μας καλωσορίζει  στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτινή Κυψέλη», από τις 20 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Πότε: 15 Δεκεμβρίου 11πμ – 5μμ: Σούπερ Κυψέλη

Οι επαγγελματίες της γειτονιάς φοράνε τα γιορτινά τους και έρχονται να μας συστήσουν τα καταστήματα και τις υπηρεσίες τους για μία μέρα στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

20-29 Δεκεμβρίου: 11πμ – 9μμ: Γιορτινή Κυψέλη

Φέτος στην Κυψέλη, τα Χριστούγεννα θα θυμίζουν κάτι από παραμύθι. Με κέντρο την οικογένεια και ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για όλες τις ηλικίες, το κλίμα θα προδιαθέτει μικρούς και μεγάλους να «χαθούν» στο μαγικό κόσμο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Αγορά «φοράει» τα γιορτινά της και μας καλωσορίζει  στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτινή Κυψέλη», από τις 20 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει σε όλη την οικογένεια δράσεις και περιεχόμενο, και να δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να μπορούν να απολαύσουν τη μέρα τους σε ξεχωριστούς χώρους σε παράλληλες δραστηριότητες που αφορούν αποκλειστικά ενήλικες, ή αποκλειστικά παιδιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα η Καντίνα της Αγοράς γίνεται για 1η φορά πιο εξωστρεφής καιγιορτινή και προσφέρει homemade κις λορέν (Quiche Lorraine), πιροσκί & φανταχτερά Cakepops, Gluhwein & ζεστό καφέ. Εκτός από το κλασικό χειμωνιάτικο μενού, ο σεφ της Αγοράς θα παρουσιάσει και θα προσφέρει πιάτα εμπνευσμένα από παραμύθια. Οι μικροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το απαγορευμένα νόστιμο μήλο της Χιονάτης, τον gingerbread από τον Shrek, να σχεδιάσουν το δικό τους μπισκότο της Αλίκης & να γευτούν ένα Cake Pop με μοναδικό ήρωα, που προτείνεται να καταναλωθεί “πριν τα Χριστούγεννα”!

Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα.

Δείτε αναλυτικά όλες τις δράσεις και τις εκπλήξεις της Γιορτινής Κυψέλης εδώ

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio