ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ | Renée Revah

H Booze Cooperativa παρουσιάζει από τις 2 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019 την έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας της  Renée Revah “ΣΙΩΠΗ – ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΝΟΥ”.

Η Ρενέ Ρεβάχ από µικρή εξοικειώθηκε µε τις καταδύσεις και το βυθό, κάτι που σε πολλούς από εµάς φαίνεται µακρινό και ίσως µας φοβίζει µερικές φορές. Μας φοβίζει οτιδήποτε δεν είναι ορατό κάτω από τη επιφάνεια του νερού.

Ένα βράδυ η Ρενέ Ρεβαχ είδε έναν από τους ανθρώπους της Σχεδίας, να στέκεται και να πουλάει το περιοδικό. Τον πλησίασε και του µίλησε και στο άκουσµα της φράσης: «Προσπαθώ να βγω στην επιφάνεια», πήρε την απόφαση να γίνει αυτή η έκθεση.

Όλα τα φωτογραφικά καρέ κάτω από την επιφάνεια του νερού, πήραν µια άλλη διάσταση για τους συνανθρώπους µας που βρίσκονται στην αφάνεια, πολλές φορές χωρίς στέγη και φαγητό. Σκέφθηκε πως και εµείς έχουµε χαθεί, έχουµε µεταµορφωθεί, δε βλέπουµε, ότι και ένας κοντινός µας άνθρωπος, είναι κάτω από την επιφάνεια και βυθίζεται, δε µπορεί ν’ ανασάνει. Η Ρενέ γνωρίζει πως κάτω από την επιφάνεια δεν υπάρχουν µικροί και µεγάλοι. Συµβαίνουν τόσα πολλά εκεί, που είναι δύσκολο να τα κατανοήσουµε. Εξάλλου, τις πιο πολλές φορές µόνοι µας και χωρις κανένας άλλος να το  έρει, προσπαθούµε, να βρούµε απαντήσεις µέσα στο δικό µας βυθό, µέσα σε µια απέραντη Σιωπή.

Την έκθεση θα συνοδεύουν κείµενα µε µαρτυρίες των πωλητών της «ΣΧΕΔΙΑΣ», ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο περιοδικό δρόµου «ΣΧΕΔΙΑ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“ΣΙΩΠΗ – ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΝΟΥ”
Renée Revah

Eπιμέλεια: Alex Papaioannou  

BOOZE COOPERATIVA | BaseGALLERY & OVERVIEW-Ikon

Εγκαίνια: 2 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα: 19:30
Διάρκεια: 2 – 17 Φεβρουαρίου 2019 
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 21:00 (Καθημερινά)
Είσοδος ελεύθερη
 
Booze: Κολωκοτρώνη 57, Αθήνα
website: http://reneerevah.com
instagram: reneerevah
facebook: reneerevahphotography
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio