“Δεσμώτης του Ιλίγγου” του Άλφρεντ Χίτσκοκ

18/06/2019

Για μια ακόμη χρονιά, το Athens Open Air Film Festival συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και παρουσιάζει τον αριστουργηματικό «Δεσμώτη του Ιλίγγου» (Vertigo, 1958), του Άλφρεντ Χίτσκοκ στη Μικρή Επίδαυρο.

Σε συνέχεια της περσινής ιστορικής και επιτυχημένης πρώτης κινηματογραφικής προβολής σε αρχαίο θέατρο με την ταινία «Ηλέκτρα» του Μ. Κακογιάννη, το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, ανοίγει για δεύτερη φορά στην ιστορία του τις πόρτες στον κινηματογράφο και σε προβολή ταινίας, προκειμένου να γιορτάσει μαζί μας την καλύτερη δημιουργία όλων των εποχών (όπως την αναγόρευσαν με ψηφοφορία τους πριν μερικά χρόνια τα περιοδικά Sight and Sound και ΣΙΝΕΜΑ Σινεμά cinemagazine.gr).

Μεταφορά στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Το Athens Open Air Film Festival σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαυρου εξασφάλισε προνομιακή προσφορά για μεταφορά προς και από το θέατρο της Επιδαύρου με πούλμαν, στην τιμή των 10.5 €/άτομο.

Το λεωφορείο έχει αφετηρία το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, Σάββατο 22 Ιουνίου στις 16:45.

Ηλεκτρονική προαγορά εισιτηρίων του λεωφορείου  εδώ    και  στα Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) καθημερινά 10:00-16:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Δεσμώτης του Ιλίγγου» (1958)
του Άλφρεντ Χίτσκοκ

9ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Στιούαρτ, Κιμ Νόβακ, Μπάρμπαρα
Μπελ Γκέντες, Τομ Χέλμορ

Διάρκεια: 128’

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
Ώρα Έναρξης: 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio