Α tribute to Leonard Cohen

Το θέατρο Ολύμπια αφιερώνει τη νύχτα των Χριστουγέννων στον Leonard Cohen. Τρεις νέες τραγουδίστριες, η Nalyssa Green, η Sugahspank και η Lou is, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, μας ταξιδεύουν στο θαυμαστό σύμπαν του καλλιτέχνη ερμηνεύοντας τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο ίδιος με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του.

Ο Cohen αποτελεί μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη. Ποιητής, μουσικός, δάσκαλος και μαθητής μοιράστηκε τις σκέψεις του και τη ζωή του μέσα από απλές μελωδίες και μια βαθιά «θεία» χρυσή φωνή. Γοητευτικός, ευγενικός και ουσιαστικός όπως τα τραγούδια του, έζησε μια γεμάτη ζωή.

Η αγάπη του για τη ζωή και την ανθρώπινη φύση με τις αδυναμίες της είναι έκδηλη στη μουσική του, ενώ το χιούμορ και η μελαγχολία, το ταξίδι και ο προορισμός, το σώμα και το πνεύμα είναι δίπολα που συνυπάρχουν αρμονικά στο έργο του.

Έξι μουσικοί επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν στιγμές από την πορεία του.
Τρεις νέες ερμηνεύτριες με πολύ διαφορετικές φωνές και πορείες αλλά με κοινή ανάγκη την αναζήτηση και κοινό χαρακτηριστικό την τόλμη, προσεγγίζουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει η βαριά αντρική φωνή του Cohen.
Οι τρεις ξεχωριστές ερμηνεύτριες είναι πλαισιωμένες από τον βιρτουόζο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, τον μαέστρο Γιώργο Δελλή στα πλήκτρα, και τον μελωδικό Άδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα (Swing Shoes) και θα συναντηθούν στη σκηνή και θα δημιουργήσουν μία μοναδική ζωντανή σύμπραξη προς τιμήν του μεγάλου Leonard Cohen.

Image result for αφιερωμα στον Λεοναρντ Κοεν

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

There is a crack in everything, that’s
how the light gets in | Α tribute to Leonard Cohen with Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is

Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Ακαδημίας 59-61

Τηλ: 2103612461

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη*

*Την ημέρα της παράστασης, οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν στις 19.15.
*Η είσοδος είναι ελεύθερη και πραγματοποιείται με δελτία εισόδου. Τα δελτία εισόδου διατίθενται στα ταμεία του θεάτρου (Ακαδημίας 59), τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, ώρες 11.00-14.00.

 

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio