Από τη Μαρία Μεταξά

RELEASES

New Music Friday 27/11

ΜΟΥΣΙΚΗ

10 tracks ενάντια στην έμφυλη βία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, επιλέγουμε 10 τραγούδια που έχουν γραφτεί από γυναίκες στιγματίζοντας περιστατικά έμφυλης βίας.
RELEASES

New Music Friday 20/11

Η Miley Cyrus τραγουδά με την Dua Lipa, ο Chris Baio φορά τα vintage του και η Marina επιστρέφει φεμινιστικά στις νέες κυκλοφορίες της βδομάδας, συγκεντρωμένες για το σαββατοκύριακο που…
TECH

Τι ψάχνει ο κόσμος στο Shazam;

Μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στην ιστορία των smartphones, το Shazam αποκαλύπτει τα δημοφιλέστερα tracks στην ιστορία των αναζητήσεών του, και η πρώτη δεκάδα είναι flashback των radio hits της 15ετίας.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Kylie γράφει ιστορία στα charts

Στην κορυφή των UK Albums Charts έφτασε το «Disco», κάνοντας την pop icon την πρώτη καλλιτέχνη με κορυφαία album σε κάθε μια από τις τελευταίες πέντε δεκαετίες.
RELEASES

New Music Friday 13/11

Χριστουγεννιάτικος Lil Nas X, νέες και διαφορετικές HAIM, συνάντηση Bowie -Morrissey, και σκοτεινοί Foo Fighters στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, συγκεντρωμένες σε ένα countdown για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Queens of the Stone Age θυμούνται το Bataclan

Με αφορμή τα πέντε χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση στο παριζιάνικο live stage, η μπάντα από την California παρουσιάζει φιλανθρωπική streaming συναυλία με ανοιχτές δωρεές.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio