Από τη Μαρία Μεταξά

RELEASES

New Music Friday 29/01

NEWS

Έρχονται στην Ελλάδα οι Still Corners 

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, το πολυαναμενόμενο «Last Exit», οι Still Corners ανακοινώνουν συναυλία στην Αθήνα και μας κλείνουν ραντεβού για τέλη Οκτωβρίου στο Gagarin 205
RELEASES

New Music Friday 22/1

Underground Youth, Weezer, Alex Kavvadias και λίγη ακόμη Billie Eilish, παρέα με την Rosalía, στις φρέσκες κυκλοφορίες της εβδομάδας, συγκεντρωμένες σε ένα countdown για το Σαββατοκύριακο.
RELEASES

New Music Friday 15/1

Mogwai, Sivert Hoyem, Foo Fighters, Still Corners, Duran Duran αλλά και David Bowie στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας.
RELEASES

Νέο άλμπουμ και νέοι μπελάδες για την Lana Del Rey

H Lana Del Rey μοιράζεται το artwork, το tracklist αλλά και το δεύτερο single από τον επερχόμενο δίσκο της, και προκαλεί με τα σχόλιά της περί πολυπολιτισμικότητας στον κύκλο της.
RELEASES

New Music Friday 8/1/2021

Kings of Leon, Paul McCartney, Miles Kane, αλλά και Dolly Parton (!) στα releases που βρήκαν το δρόμο τους προς τα ηχεία μας κατά τη διάρκεια των γιορτών, μαζεμένα για το σαββατοκύριακο.
ANNIVERSARY

David Bowie: Ένας θρύλος σε 20 tracks

Εν όψει της πέμπτης επετείου από τον θάνατό του στις 10 Ιανουαρίου, ανατρέχουμε στην διαδρομή του Άντρα που έπεσε στη Γη για να χαράξει τον ρου της παγκόσμιας μουσικής.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Nightstalker live απο το Gagarin 205

Μία πρωτοβουλία έμπρακτης υποστήριξης και ενίσχυσης των μουσικών σκηνών της Ελλάδας από το Ίδρυμα Ωνάση, το Stages A/Live αναμεταδίδει μια σειρά κινηματογραφημένων συναυλιών απο καλλιτέχνες της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής.
NEWS

Έφυγε ο Gerry Marsden

Ανήκε στα ονόματα που στις αρχές των ‘60s έπαιζαν στο ιστορικό Cavern Club με τους Beatles, πρώτα με τους Merseybeat κι έπειτα με τους Gerry and the Pacemakers.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio