mirror the blender gallery

Mirror, Mirror! The Christmas Experience

22/11/2018

The Blender Gallery και το YFOS ONLINE SHOP υποδέχονται τα Χριστούγεννα με το ”Mirror, Mirror! The Christmas Experience”. Τη Kυριακή 2 Δεκεμβρίου, μεταξύ 13.00 και 22.00, οχτώ Έλληνικά fashion brands, επιλεγμένα από το YFOS ONLINE SHOP, συναντιούνται στη The Blender Gallery, με ιδιαίτερες προτάσεις για λαμπερές εμφανίσεις και δώρα εν όψει των εορτών.

Πιο συγκεκριμένα, exclusive fashion items θα παρουσιαστούν από τους: ANAMNESI, ANTHE, ΒΑΥΑ, CLIC JEWELS, EMMANUELLE, SILKY SAND, SUN.SET.GO, TRICKLANES. Παράλληλα επαγγελματίες από τον χώρο της ομορφιάς, θα περιποιούνται γυναίκες και άντρες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε ένα χιονισμένο τοπίο γεμάτο κρυφούς πειρασμούς.

‘Ενα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Shopping Session με τους παραγωγούς του Pepper 96.6 στα decks. Από το bar δεν θα λείψουν ζεστά ροφήματα και Signature Cocktails που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Το TIGI και η Amazon Keratin σε All Day Pampering Station, με tips για γιορτινά μακιγιάζ και χτενίσματα. Hostess του event θα είναι η Konnie Metaxa!

ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΩΣ The Fairest of Them All

Καθ’όλη τη διάρκεια του “Mirror, Μirror! The Christmas Experience”, τα μέλη της ομάδας της The Blender Gallery θα μοιράζουν λαχνούς, με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου ”ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού”. Οι τρείς τυχεροί λαχνοί θα ανακοινωθούν από την Konnie Metaxa στις 21.00 και θα κερδίσουν δώρα-δημιουργίες από τους σχεδιαστές και προιόντα ομορφιάς από τα Pampering Stations!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

”Mirror, Mirror! The Christmas Experience”

The Blender Gallery | YFOS ONLINE SHOP

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Από τις 13.00 έως τις 22.00 μ.μ.

Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 4,Γλυφάδα – 16674
Τηλέφωνο:  213 0280597
Email: [email protected]
www.theblendergallery.com

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Είσοδος ελεύθερη

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio