ronig-church
CHURCH SESSIONS

Christian Ronig & Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

01/05/2019

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 20.30 μ.μ. ο Pepper 96,6 υποδέχεται σε ένα ιδιαίτερο Church Session τον Christian Ronig και τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο act για την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Μαζί τους θα είναι και το κουιντέτο χάλκινων Ventus Enseble. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά μόνο με προσκλήσεις από τον Pepper 96,6.

Ο Christian Ronig κατάγεται από το Μύνστερ της Γερμανίας. Ανεξάρτητος δημοσιογράφος, κειμενογράφος και παράλληλα τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο «Greece is mine», που περιλαμβάνει παλιά ρεμπέτικα, λαϊκά, σμυρναίικα, παραδοσιακά τραγούδια, διασκευασμένα σε balkan, folk, punk, jazz και ethnic ρυθμούς, μεταξύ των οποίων και τραγούδια ορόσημα όπως το «Μινόρε της αυγής», όλα τους μεταφρασμένα στα αγγλικά και γερμανικά.

O Αλέξανδρος Λιβιτσάνος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί σαν πιανίστας και ενορχηστρωτής στον χώρο της δισκογραφίας με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Σουίτα No.1 για κουιντέτο χάλκινων αποτελεί την πρώτη συνθετική απόπειρα του κατά την προσέγγισή του στον χώρο των χάλκινων πνευστών το 2011.

Τα μέλη του Ventus Ensemble γνωρίζονται από παιδιά, με τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας να αποτελούν το σημείο αναφοράς μιας κοινής μουσικής πορείας που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Το Μάιο του 2016 το Ventus Ensemble κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο όπου το κουιντέτο χάλκινων πνευστών του συνόλου ερμηνεύει τη σουίτα Circular Argument του συνθέτη Αλέξανδρου Λιβιτσάνου και κυκλοφορεί από την Decca Classics.

PEPPER CHURCH SESSIONS 2019

The most unusual season by the most unusual gin. #HendricksGin

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio