the_meet_market_pepper_966_contest
Competitions

Κερδίστε gift cards για αγορές απο το Meet Market

07/10/2022

Το Meet Market, η πολύχρωμη μετακινούμενη αγορά της πόλης, επιστρέφει για 131η συνεχή φορά στις 15 & 16 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

130+1 συναντήσεις, 120+ εκθέτες, 30 νέες συμμετοχές 

Περισσότεροι από 120 σχεδιαστές, καλλιτέχνες, μικροί παραγωγοί και συλλέκτες, ανάμεσα τους και 30(!) new entries, γίνονται νομάδες, βγαίνουν από τα ατελιέ, τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί στο ίδιο σημείο, για να μας ξεναγήσουν στη δημιουργική πλευρά της σύγχρονης Αθήνας.

Τι θα βρει λοιπόν όποιος περιηγηθεί στο Meet Market αυτόν τον Οκτώβρη;

Μια κολεκτίβα ταλαντούχων ανθρώπων, που βούτηξαν -head first- στον κόσμο της επιχειρηματικότητας δημιουργώντας τα δικά τους brands, θα παρουσιάσουν τις φρέσκες ιδέες τους μεταφρασμένες μέσα από ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης, προϊόντα wellness & περιποίησης, είδη για το παιδί, βιολογικά τρόφιμα, vintage θησαυρούς και πολλά ακόμα, ενώ δεν θα λείπουν οι street food λιχουδιές για γεύμα ολόκληρο ή λύση στη λιγούρα της βόλτας, οι μπύρες από τοπικές μικροζυθοποιίες και τα κοκτέιλς!

heMeetMarket: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης & διακόσμησης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, street food, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Περισσότερες πληροφορίες: www.themeetmarket.gr

Κερδίστε gift cards αξίας 20 ευρώ για αγορές  απο το Meet Market!

Μπείτε στην κλήρωση, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

 

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio