BeFunky Collage
CHURCH SESSIONS

Church Session by Pepper 96.6 @ St. Paul’s

22/05/2018

Ο Pepper 96.6 κλείνει την 3η σαιζόν των Church Sessions τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Έχοντας κυριολεκτικά μαγέψει το κοινό του Pepper 96.6, με το καινούργιο τραγούδι της “Spell”, η Ανδριάνα Μπάμπαλη είναι ιδανική για να τραγουδήσει τον επίλογο της 3ης σαιζόν των Church Sessions. Μαζί με τρεις φίλες, πιστές στο είδος της bedroom pop*, απαρτίζουν το Quarderinas Quartet και τραγουδούν αγαπημένα κλασικά τραγούδια υπό την καθοδήγηση και ενορχήστρωση του Άκη Κουτσουπάκη. Μπορεί να είναι μόνο τέσσερις αλλά δημιουργούν ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα, διασκεδαστικό και ανάλαφρο. Τη Δευτέρα θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα των πρόσφατων Bedroom Art session τους.

Ο Pepper 96.6 και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα κάνουν τα ξόρκια τους για το καλοκαίρι και θα μας δείξουν ότι η μαγεία είναι αληθινή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι για προσκλήσεις.

*Bedroom pop is a music genre or aesthetic in which bands record at home, rather than at traditional recording spaces. (μουσικό είδος ή αισθητική άποψη όπου μπάντες ηχογραφούν στο σπίτι, αντί για παραδοσιακούς χώρους ηχογράφησης, όπως ένα στούντιο).

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio