ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Bruce Springsteen μας στέλνει επιστολή

Το ντοκιμαντέρ, εμπνευσμένο από το επερχόμενο, ομότιτλο άλμπουμ που ηχογράφησε με την E Street Band, θα προβληθεί στα streams του Apple TV+ στις 23 Οκτωβρίου, ανήμερα της κυκλοφορίας του δίσκου.

Από τη Λιάνα Μαστάθη

Οι φανς του Bruce θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την δημιουργία του τελευταίου του άλμπουμ με τους E street Band, το οποίο ηχογραφήθηκε ζωντανά, μέσα σε μόλις πέντε μέρες στο στούντιο του στο New Jersey.

Το ατμοσφαιρικό, ασπρόμαυρο ντοκιμαντέρ, που επικεντρώνεται στην δημιουργική διαδικασία του Bruce και θα περιέχει πλήρη performances και ακυκλοφόρητο αρχειακό υλικό, δείχνει το συγκρότημα να πειραματίζεται, να οργανώνει και να ηχογραφεί τα τραγούδια του, σε ένα στούντιο γεμάτο κάμερες. «Υπήρχαν κάμερες παντού» , λέει ο ντράμερ Max Weinberg «αλλά δεν τις βλέπεις πραγματικά γιατί είσαι συγκεντρωμένος σε άλλα πράγματα».

Το σενάριο γράφτηκε από τον Springsteen και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Thom Zimny ​​(«Western Stars», «The Gift: The Journey of Johnny Cash», «Springsteen on Broadway») και αποτελεί ένα αφιέρωμα στη ροκ μουσική και στους E Street Band, υπογραμμίζοντας τον ρόλο που έπαιξαν στη ζωή του Bruce.

Αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής του, είναι στην ουσία μια προσωπική εξομολόγηση του Springsteen, που είχε ξεκινήσει με το αυτοβιογραφικό «Born to Run» το 2016, συνεχίστηκε με το «Springsteen on Broadway» το 2018, και πρόσφατα με το ντοκιμαντέρ «Western Stars». Το «Letter to You», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 23 Οκτωβρίου (ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου ομότιτλου almum) έρχεται να συμπληρώσει την χαρτογράφηση του χαρακτήρα ενός διαχρονικού ειδώλου.

Δες και αυτό:

Instant reaction: ”Letter to You”

Νέο single από τον Bruce Springsteen

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio