Ο Φοίβος Δεληβοριάς από την ταράτσα του απευθείας στο studio του Pepper 96,6!

Pepper 96.6 fm

FOLLOW US

  Play now

  Ο Φοίβος Δεληβοριάς από την ταράτσα του απευθείας στο studio του Pepper 96,6!

  Ο Φοίβος Δεληβοριάς αφήνει για λίγο την ταράτσα του κι έρχεται για πρωινό παρέα με τα πιπέρια Γιάννη Νένε και Βαρβάρα Σαββίδη! Αυτή την Παρασκευή 13 Ιουλίου από τις 9 μέχρι τις 10 το πρωί, θα βρεθεί στο studio του Pepper για να μας πει “πως είναι να κάνει τον κομπέρ στα θεάματα της νύχτας” για 2η συνεχή χρονιά και να μιλήσει χωρίς φόβο και πάθος για ότι αγαπά αυτό το καλοκαίρι.

  Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 09.00 το πρωί ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεσμένος στο πρωινό του Pepper 96,6 με τον Γιάννη Νένε και τη Βαρβάρα Σαββίδη. Μείνετε συντονισμένοι!

  Μια μικρή γεύση από την ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ τον Ιούλιο

  Ο Ioύλιος στην «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» είναι μια μικρή μουσική έκρηξη. Με ένα πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, αλλά και με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το ξεσηκωτικό μπουρλέσκ της Kirby Marzelle, αλλά και τα τραγούδια (και την…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά, η «ΤΑΡΑΤΣΑ» θα δροσίσει τις ζεστές νύχτες του Ιουλίου και θα μας ενώσει σ’ένα όνειρο τεχνικολόρ κάτω απ’την Ακρόπολη

  Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
  ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ
  (Έρημα κορμιά στην Ταράτσα)
  ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ – Πέτρος Μάλαμας – Stand up comedy : Δημήτρης Δημόπουλος

  Τετάρτη 18 & Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
  ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
  (Σινεμασκόπ)
  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ – Xρήστος Γεροντίδης-Κώστας Μπουγιώτης- Stand up: Διονύσης Ατζαράκης

  Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018
  ΤΙ ΝΕΑ ΨΙΨΙΝΑ
  (Σαμποτάζ στην Ταράτσα)
  ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ – Γιάννης Παλαμίδας – Sissi Rada – Stand up: Θωμάς Ζάμπρας, Πλήκτρα-Programming: Στέργιος Τσιρλιάγκος Stand up: Θωμάς Ζάμπρας

  Αυτά τις Τετάρτες και τις Πέμπτες. Υπάρχει και ο «Επισκέπτης» μας της Δευτέρας κι αυτός είναι πραγματικά μοναδικός: Όλες οι  Δευτέρες του Ιουλίου ανήκουν στον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ, που έφτιαξε ένα πρόγραμμα ειδικά για την «ΤΑΡΑΤΣΑ» βασισμένο στα τραγούδια που αγαπάει από παιδί ως σήμερα, με τον τίτλο «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ» και με φιλική σύμπραξη του Φοίβου.

  Image result for Η ταρατσα του φοιβου τον Ιουλιο