Πάνος Σουρούνης

Pepper 96.6 fm

  Play now

  Πάνος Σουρούνης

  Όταν ήταν μικρός ήθελε όταν μεγαλώσει να διαλέγει τραγούδια να τα ακούει ο κόσμος, αυτό δεν άρεσε πολύ στους γονείς του ως επαγγελματικός προσανατολισμός μα από ότι φαίνεται τα κατάφερε. Στα 23 του άρχισε να διαλέγει τραγούδια στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Σαν να μην έφτανε αυτό από το 2005 έως το 2007 μας κρατούσε ,παράλληλα, συντροφιά από το Kosmos 93,6 .
  Το 2008 ξεκίνησε την παραγωγή/ηχογράφηση της εκπομπής ”103,επτα τραγούδια θα σου πω’’ με αποτέλεσμα να κάνει αρκετή φασαρία στον πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου και πραγματικά θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για αυτό.
  Αφού, λοιπόν ,δεν βρέθηκε κανείς να τον σταματήσει άρχισε να κάνει και μουσικές επιμέλειες σε μουσικά προγράμματα αλλά και σε θεατρικά έργα ( “ Ήρωες” , “Φουρκέτα”,”Φτωχούλα το Θεού”,”Εγώ η Γωγώ”). Γράφει στίχους και κείμενα χωρίς να ξέρει τον λόγο ούτε αυτός και κυρίως ούτε εμείς.
  Είναι πολύ χαρούμενος για την συμμέτοχη του στην επιτροπή και την συντακτική ομάδα του Jumping Fish γιατί έτσι βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου του ονείρου, όταν μεγαλώσει (κι άλλο) να γίνει ψαράς . Συνταξιδεύει και ανοίγει τα πανιά της Κιβωτού του ARK Festival στις πιο όμορφες θάλασσες της μουσικής.

  Στο ραδιόφωνο είναι δύσκολο να τον αποφύγετε πια όσο και αν θέλετε αφού μπορείτε να τον συναντήσετε εφτά μέρες την εβδομάδα. Κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται αβάδιστα στον χώρο σας (18:00-21:00)μέσα από την συχνότητα του Radio Pepper 96,6. Ενώ καθημερινά από Δευτέρα εως Παρασκευή διαλέγει λόγια και τραγούδια στη Μέντα 88. Δίπορτο όπως του αρέσει να λέει και έτσι το απολαμβάνει διπλά.