Το Athens Street Food Festival επιστρέφει!

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Το Athens Street Food Festival επιστρέφει!

  • Date: 20 - May - 2017
  • Time: 16:00
  • Location: Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. - Γκάζι
  • Venue: Athens Street Food Festival
  •  

  Το 2ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρία τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαίου) στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, και θα τελεστεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη του “This Is Athens” του Δήμου Αθηναίων (www.thisisathens.org).

  Το πρώτο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μαϊο ήταν κάτι περισσότερο από μια μεγάλη επιτυχία! Έγινε το απόλυτο talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food!

  Φέτος, το Φεστιβάλ έρχεται με ανεβασμένη διάθεση, κάνοντας το επόμενο βήμα.

  Μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη χωρητικότητα, περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες γευστικές προτάσεις και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

  Η γιορτινή ατμόσφαιρα, που ήταν σημείο αναφοράς για το σύνολο των επισκεπτών, είναι βασική προτεραιότητα και φέτος και θα ενισχυθεί από νέα διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος θα επιτρέψει περισσότερη άνεση για το κοινό και τους συμμετέχοντες.

  Στo 2o Athens Street Food Festival θα φιλοξενηθούν πάνω από 40 καταστήματα, τα οποία θα εκπροσωπούν μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό, από την Ιταλία ως το Περού, από τη Γερμανία ως την Τουρκία και από τις ΗΠΑ ως την ελληνική κουζίνα.

  Το 2ο Athens Street Food Festival θα “ντύνουν” και φέτος με τις εξαιρετικές μουσικές τους οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 966 ενώ δεν θα λείψουν και οι live εκπλήξεις!