Ο Theodore στο πρώτο “Church Session” του 2018

Pepper 96.6 fm

  Play now

  Ο Theodore στο πρώτο “Church Session” του 2018

  • Date: 15 - Jan - 2018
  • Time: 20.30
  • Location: Aγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
  • Venue: Theodore - Church Session by Pepper 96,6
  •  

  Ο Pepper 96.6 υποδέχεται τον Theodore για ένα μοναδικό live στο πρώτο «Church Session» του 2018 τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου….είσοδος μόνο με προσκλήσεις, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

  Έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για τις εμφανίσεις του στα Live at Heart (Örebro, Σουηδία) και Reeperbahn Festival (Hamburg, Γερμανία) και λίγο πριν εμφανιστεί στα Eurosonic Noordeslag (Χρόνινγκεν, Ολλανδία) και SXSW (Τέξας, Αμερική) το 2018, ο Theodore εμφανίζεται στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου για μία μοναδική συναυλία την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

  Γνωστός για τις εντυπωσιακές του παραστάσεις, ο Theodore θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό ατμοσφαιρικό solo act, προσαρμοσμένο στον «μυσταγωγικό» και επιβλητικό χαρακτήρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Συνοδευόμενος από ένα κλασικό πιάνο σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά στοιχεία, ο Theodore θα αποδώσει με έναν διαφορετικό, «απογυμνωμένο» τρόπο αγαπημένες του εκτελέσεις και υλικό από τον νέο του δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, μαζί με κομμάτια από τους δύο προηγούμενους δίσκους του, ‘7’ και ‘It Is But It’s Not’.

  Theodore

  Ο Theodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία. Σε μια ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικής, ψυχεδελικής και ambient υπόστασης, ο εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός δίνει μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία και αντίληψη στη σύνθεση και υλοποίηση της μουσικής του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες στον κλασικό ρομαντισμό. Έχει ήδη δύο άλμπουμ στο ενεργητικό του, το «7» και το «Ιt Is But It’s Not” ενώ η κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου αναμένεται μέσα στο 2018. Οι live εμφανίσεις του είναι επιλεκτικές και τόσο ξεχωριστές όσο και οι συνθέσεις του. Σε αυτές συγκαταλέγονται το opening act στο live των Sigur Ros στην Αθήνα (Ιούνιος του 2016 @ Release Athens Festival), η παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός (2015) όπου έντυσε μουσικά την ταινία του Buster Keaton ‘The Cameraman’ παίζοντας ζωντανά, η οπτικοακουστική παράσταση στα σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης για τη λήξη του Animasyros 10 (2017), η πρώτη του εμφάνιση στο Fuzz Club (2016) με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του, καθώς και οι live εμφανίσεις του στο six d.o.g.s στην Αθήνα και σε clubs & φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης (Reeperbahn Festival, Live at Heart, Uberjazz).

  • Είσοδος αποκλειστικά με προσκλήσεις..Μεινετε συντονισμένοι!