Παρασκευή 10 Αυγούστου. Η Deborah De Luca στο Bolivar Beach Bar

Pepper 96.6 fm

  Play now

  Παρασκευή 10 Αυγούστου. Η Deborah De Luca στο Bolivar Beach Bar

  • Date: 10 - Aug - 2018
  • Time: 21:00
  • Location: Bolivar Beach Bar
  • Venue: Deborah De Luca
  •  

  Η εκθαμβωτική Ιταλίδα superstar dj / producer Deborah De Luca επιστέφει στο Bolivar Beach Bar. Μαζί της Cleopatra Fyntanidou / Steph / Rezo / Andianna.

  Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας. Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθος και της ισχυρής προσωπικότητας. Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα της στον κόσμο της μουσικής. Σήμερα, η Deborah De Luca παίζει σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, τη Γερμανία, το Μαρόκο, τη Σλοβενία, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Αρμενία, τη Ρωσία και συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

  Deborah De Luca at Bolivar Beach Bar

  Κλεοπάτρα Φυντανίδου
  Μία από τις από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και dj, συνδέθηκε για χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός με τον Best Radio στην Αθήνα. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με εντυπωσιακά ονόματα όπως οι Flash Brothers, Mistress Barbara, Mathew Dekay, κ.α. και ανήκει στην γενιά των djs που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας.

  Info:
  Doors Open: 21:00
  Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 2€)
  Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
  Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684