Ένα σύμπαν στα μέτρα σου-Δ. Σαμόλης

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Ένα σύμπαν στα μέτρα σου-Δ. Σαμόλης

  Tο δεύτερο άλμπουμ του Δημήτρη Σαμόλη ήρθε στα ράφια των δισκοπωλείων, δυο χρόνια μετά το ντεμπούτ του, υπό τον τίτλο «ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ» και 10 τραγούδια σε ελληνικό στίχο αυτή τη φορά.

  Ο Δημήτρης Σαμόλης υπογράφει τα 9 από τα 10 τραγούδια, ενώ σε ένα τραγούδι τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

  Τραγούδια με το χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο, ποπ ύφος του που άλλοτε μας κάνει να κουνιόμαστε ρυθμικά, άλλοτε να ταξιδεύουμε ψηλά σαν σε αερόστατο και άλλοτε να παρακολουθούμε βήμα βήμα τις ιστορίες που μας διηγείται με τον χαρακτηριστικό τρόπο γραφής του.

  Κάθε άνθρωπος είναι ένα ολόκληρο σύμπαν. Στο δικό μου σύμπαν πάντοτε η μουσική και το χιούμορ ήταν η δύναμή μου, τα φίλτρα μέσα από τα οποία έβλεπα τον κόσμο. Έτσι και σε αυτό το δίσκο προσπάθησα να χωρέσω σε λέξεις και μελωδίες αυτόν τον διασκεδαστικά ανεξήγητο και μαγικό κόσμο. Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα κάτι σημαντικό : πως όσα μπορούμε να ονειρευτούμε, μπορούμε και να τα πραγματοποιήσουμε. Αν εγώ μπόρεσα να γίνω τραγούδια, τότε μπορούμε όλοι να γίνουμε όσα ονειρευτούμε. Το ζήτημα είναι πόσο τρελά αντέχουμε να ονειρευτούμε. Εύχομαι αυτό το ταξίδι από το τραγούδι στο όνειρο να το κάνουμε μαζί και κάθε φορά η παρέα να μεγαλώνει.“, σημειώνει ο ίδιος ο καλλιτεχνης που πέρασε από τη Νομική και το Εθνικό για να τον κερδίσει τελικά το τραγούδι!

  Κυκλοφορεί από την MINOS-EMI

  Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streamingυπηρεσίες: https://DimitrisSamolis.lnk.to/EnaSibanStaMetraSouPR

  Ακούστε τα βίντεο στο YouTube: