Οι Deerhunter έρχονται για μια μόνο συναυλία στο Fuzz

Deerhunter

29/10/2019

Οι Deerhunter, μία από τις καλύτερες μπάντες των τελευταίων 15 ετών, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, για μια συναυλία την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Από το ξεκίνημά τους, το 2001 στην Atlanta των ΗΠΑ, δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με οποιαδήποτε μόδα και συγκεκριμένο ήχο. Κέρδισαν άμεσα μία πρωτοφανή κριτική αποδοχή, ακόμα και με τις πιο πρώιμες κυκλοφορίες τους, θέτοντας τα δικά τους όρια που εκτείνονται από την psych-pop, το alt-rock έως την experimental lo-fi και το noise rock, εξερευνώντας ταυτόχρονα το garage rock και το shoegaze, με μια μόνιμη υπερβατική προσέγγιση την οποία οι ίδιοι ονομάζουν “ambient punk”.

Ο χαρισματικός frontman Bradford Cox ηγείται μιας μοναδικής πορείας, από το θορυβώδες ντεμπούτο έως το φετινό πανέμορφο “Why – κατά τη διάρκεια της οποίας οι Deerhunter αλλάζουν κατεύθυνση ανά πάσα στιγμή.

Albums όπως τα καταπληκτικά “Monomania”, “Halcyon Digest”Frontier” και κομμάτια που έχουν χαρακτηρίσει την εναλλακτική σκηνή των δύο τελευταίων δεκαετιών (“Nothing Ever Happened“, “Desire Lines“, “Helicopter“, “Breaker“, “Back To The Middle“, “Fluorescent Grey“) φανερώνουν μία μπάντα που έχει τη δυνατότητα και την ανησυχία να αλλάζει σαν χαμαιλέοντας και ταυτόχρονα να παραμένει σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο σε κάθε νέα της κυκλοφορία.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Deerhunter opening act (tba)

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

 Fuzz Live Music Club
(Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα
210 3450817

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση
23 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων | 25 ευρώ
Ταμείο: 28 ευρώ

Διάθεση

Τηλεφωνικά: 11876
Online: www.viva.gr | fuzzclub.gr
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης.

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio