Takis Mosxos
NEWS

Προβολή ταινίας “Bios + πολιτεία” υπέρ του ηθοποιού Τάκη Μόσχου

18/04/2019

Πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών για την οικονομική στήριξη του ηθοποιού Τάκη Μόσχου.

Ο δικός μας Τάκης νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας από την Καθαρά Δευτέρα, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας του, παραμένει σταθερά κρίσιμη όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί του.

Η πρωτοβουλία φίλων κ συνεργατών για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού Τάκη Μόσχου οργανώνει τη Μεγάλη Δευτέρα 22/4 στον κινηματογράφο Τριανόν και ώρα 20:00 την προβολή της ταινίας “Bios + πολιτεία”, παρουσία και του δημιουργού της, Νίκου Περάκη. Αμέσως μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συνάντηση στο μπαρ του κινηματογράφου.

Η διοργάνωση δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο, για την οικονομική στήριξη του φίλου/συνεργάτη μας Τάκη Μόσχου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το κόστος της νοσηλείας του. Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τον κύριο Νίκο Περάκη για την παραχώρηση της ταινίας, για την πρόθεση της παρουσίας του και για την αμεσότητα του, καθώς και τον κινηματογράφο Τριανόν και την ομάδα που βρίσκεται εκεί, για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου τους και την συμπαράστασή τους, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Τάκης πέρα από δικός μας θα μπορούσε να είναι ένας δικός σας Τάκης… οπότε μη διστάσετε, βοηθήστε μας με την παρουσία σας και τις θετικές σκέψεις σας. Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Για όποιον δεν μπορεί να παραβρεθεί και θέλει ίσως να βοηθήσει

IBAN: GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954
MOΣXOΣ ΠANAΓIΩTHΣ του Νικολάου
Τράπεζα Πειραιώς

*Όλα τα έσοδα θα πάνε κατευθείαν στο λογαριασμό του ηθοποιού.

Πρωτοβουλία φίλων/συνεργατών για την οικονομική στήριξη του ηθοποιού Τάκη Μόσχου: Πανάγος Ιωακείμ, Δημήτρης Συρηνάκης,  Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Κωνσταντίνος Κακογιάννης, Βάλη Μαυρίδη, Ιφιλένεια Ζαχαριάδου, Γιώργος Παπάζογλου

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio