Ο Pepper 96,6 στο 3ο Athens Street Food Festival, το απόλυτο talk of the town των foodies!

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Ο Pepper 96,6 στο 3ο Athens Street Food Festival, το απόλυτο talk of the town των foodies!

  Και αυτό το το  Παρασκευοσαββατοκύριακο 18 – 19/5 o Pepper 96,6 εκπέμπει live από το Athens Street Food Festival στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι με την πιο πιπεράτη μουσική.

  Την Κυριακή αποχαιρετάμε το 3o ASFF με ένα closing party απο νωρίς και όσο πάει με live dj sets από την Λιάνα Μαστάθη και τον Πάνο Σουρούνη!

  #ASFF#

  Οι πόρτες του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ στο Γκάζι θα ανοίξουν και πάλι για να υποδεχτούν τους επισκέπτες που θα θελήσουν να γευτούν τις εκατοντάδες πρωτότυπες γευστικές προτάσεις που προσφέρει το Athens Street Food Festival.

  Η επιτυχημένη “συνταγή” που έφερε πάνω από 100.000 επισκέπτες τις πρώτες δύο χρονιές του φεστιβάλ θα τηρηθει και φέτος: πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει φέτος ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία μοναδικών προτάσεων φαγητού και γλυκού που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη.

  Όπως κάθε χρόνο, η “συνταγή” του Athens Street Food Festival θα περιλαμβάνει γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, καντίνες και εστιατόρια από την Αθήνα και την επαρχία με ειδικά μενού, πολλές γευστικές” αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

  #Live djs sets από τον Pepper#

  1o Τριήμερo 4-6/5 – Κλαούντια Μάτολα, Άννα Αναστασίου, Γιάννης Καστανάκης, Κοσμάς Δεβελέγκας,Λουκία Σούπουλη

  2ο Τριήμερο 11-13/5 – Γιώργος Μουχταρίδης, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Γιάννης Καστανάκης, Κλαούντια Μάτολα, Δημήτρης Λεμονίδης, Παναγιώτης Παπαδιώτης

  3ο Τριήμερο 18-20/5 – Κλαούντια Μάτολα, Κοσμάς Δεβελέγκας, Άννα Αναστασίου, Λιάνα Μαστάθη, Μαρία Ανδρικάκη.

  3ο Street Food Festival

  4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου

  Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

  Ώρες

  Παρασκευή 17.00 – 01.00
  Σάββατο 12.00 – 01.00
  Κυριακή 12.00 – 23.30

  Πληροφορίες 
  τηλ. 2109636489 

  Γενική είσοδος 2,5 ευρώ

  Το Athens Street Food Festival τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

  http://athensstreetfoodfestival.gr/athens-street-food-festival-2018/