Το Six Dogs έχει γενέθλια και το γιορτάζει!

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

Το Six Dogs έχει γενέθλια και το γιορτάζει!

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το six d.o.g.s γιορτάζει τα 8 του χρόνια με ένα μεγάλο διήμερο πάρτι σε ελεύθερη είσοδο.

Nalyssa Green, No Clear Mind και μια πλειάδα αγαπημένων DJs σε ένα μεγάλο διήμερο πάρτι σε ελεύθερη είσοδο για τα 8 χρόνια του six d.o.g.s .

Αν ήταν παιδί θα πήγαινε ήδη τρίτη δημοτικού, αν ήταν σύμβολο θα σήμαινε την αιωνιότητα κι αν ήταν φιλμ θα ήταν σίγουρα Super 8, είναι όμως το six dogs και έχει γενέθλια!

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουμε πότε πέρασε τόσος καιρός, κάναμε ήδη δώρο (νέο ηχοσύστημα, το εξαιρετικό VOID Acoustics Tri Motion που θα μας πάρει μυαλά και αυτιά) και στο ενδιάμεσο στήσαμε κι ένα διήμερο – φωτιά για να μπούμε με φόρα στα 9.

Πρώτη θα μας ευχηθεί την Παρασκευή η Nalyssa Green, δικαιωματικά αφού το «Κοκτέιλ» της το τραγουδάμε εμμονικά εδώ και μήνες. Live χρέη θα αναλάβουν το Σάββατο οι No Clear Mind ενώ πριν, μετά και στο ενδιάμεσο, από τα decks θα παρελάσει μια πλειάδα αγαπημένων DJs και πιο συγκεκριμένα οι: Devika, Sepho, Mr. M, Morah, Bonebrokk, Marsha, Fragk & Gl, Chevy, Tolis Q και Lex.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
SIX DOGS
Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι, +30 210 3210 510
Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 23: 55
Τιμή εισιτηρίου:
Είσοδος ελεύθερη