Το “Lost On You” της LP είναι επίσημα το #1 τραγούδι του 2016 στην Ελλάδα!

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Το “Lost On You” της LP είναι επίσημα το #1 τραγούδι του 2016 στην Ελλάδα!

  Το απόλυτο hit έμεινε στην κορυφή του Official Airplay Chart για 18 συνεχόμενες εβδομάδες

  Η LP έκανε το απόλυτο breakthrough στη χώρα μας, την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε με το τραγούδι της “Lost On You”. Το track που έχει γράψει η ίδια μαζί με τους Nate Campany και Mike Del Rio αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και κατέκτησε όλα τα official charts της Ελλάδας.
  Το “Lost On You” είναι επίσημα το #1 τραγούδι για το 2016 σύμφωνα με το Media Ιnspector, τον επίσημο και αποκλειστικό συνεργάτη της IFPI. Το single έμεινε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 του Official Airplay Chart (και για 30 εβδομάδες στο #1 του International Airplay Chart) ενώ παραμένει στο Top10 μετά απο 8 μήνες κυκλοφορίας. Επίσης σκαρφάλωσε στο #1 σε iTunes, Shazam και Spotify.
  Η επιτυχία του τραγουδιού ξεκίνησε απο την Ελλάδα και σταδιακά κατέκτησε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ έφτασε μέχρι το #4 του παγκόσμιου Shazam Chart. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια επιτυχία ξεκινάει απο την χώρα μας. Οι προβολές του “Lost On You” στο YouTube έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια.
  Το νέο album της LP κυκλοφόρησε από την Cobalt Music πριν λίγες μέρες και βρίσκεται στο #2 του International Albums Chart της χώρας μας. Εκτός απο το τεράστιο hit “Lost On You” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το καινούργιο της single “Other People” – το οποίο είναι στο Top10 του International Airplay Chart-, το viral hit “Muddy Waters” και το ήδη αγαπημένο “Tightrope”.