Ο Eric Gales για πρώτη φορά στην Αθήνα, 18 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου

Pepper 96.6 fm

  Play now

  Ο Eric Gales για πρώτη φορά στην Αθήνα, 18 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου

  “Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο” Joe Bonamassa “Είναι πράγματι φοβερός!” Carlos Santana

  Τον εκπληκτικό κιθαρίστα Eric Gales θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 18 Μαρτίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, μιας και η Αθήνα θα αποτελέσει σταθμό της περιοδείας του.

  Blues, rock, τραγούδια από τη δισκογραφία του, διασκευές γνωστών αγαπημένων, αλλά και λιγότερο γνωστών τραγουδιών θα γεμίσουν την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με τη μαγεία της φωνής και της κιθάρας του Eric Gales.

  O Eric Gales κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «The Eric Gales Band» το 1991, σε ηλικία 16 ετών, αποδεικνύοντας πως ήταν ένα παιδί θαύμα και κάνοντας κοινό και κριτικούς να αναφέρονται σ’ αυτόν ως «μετενσάρκωση του Jimi Hendrix»! Άλλωστε τους ενώνουν πολλά κοινά, αφού και οι δυο τους είναι Αφροαμερικάνοι, αριστερόχειρες δεξιοτέχνες κιθαρίστες και εκφραστικοί τραγουδιστές!

  H κυκλοφορία συνολικά δεκατεσσάρων προσωπικών άλμπουμ (έως το νέο του άλμπουμ «Middle of the Road», που κυκλοφόρησε μέσα στο 2017) καθώς και πολυάριθμες συνεργασίες, σε μία καριέρα που εξελίχθηκε σαν σίφουνας, τον οδήγησαν να δουλέψει με τον μεγάλο μουσικό παραγωγό Fabrizio Grossi (Alice Cooper, Joe Bonamassa, Billy F. Gibbons, Ice T, Slash, Steve Vai κ.ά).

  Eric Gales / Σταυρός του Νότου

  Ιnfo:

  Ο Eric Gales στoν Σταυρό Του Νότου – Κεντρική Σκηνή
  Κυριακή 18 Μαρτίου 2018
  Ώρα προσέλευσης: 20.00 Ώρα έναρξης: 21.00
  Σταυρός του Νότου: Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος

  Σημεία προπώλησης: Public, www.ticketservices.gr

  Προπώληση: 25€ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων – στην συνέχεια: 28€

  Στην είσοδο: 32€