Ο Bruce Springsteen live στο Broadway

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Ο Bruce Springsteen live στο Broadway

  Είναι γεγονός. Ο Bruce Springsteen (ή αλλιώς ‘Boss’) θα παίξει live στο Broadway.  Σύμφωνα με τη New York Post τα live θα ξεκινήσουν στο Walter Kerr Theatre της Νέας Υόρκης τον Νοέμβριο, αν και, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί ακριβείς ημερομηνίες.

  Tο set λέγεται ότι θα είναι μια πιο ήσυχη εκδοχή των συναυλιών που έχουμε συνηθίσει να δίνει ο Springsteen σε στάδια και αρένες σε όλον τον κόσμο. Το θέατρο που θα τον φιλοξενήσει έχει χωρητικότητα 975 θέσεων και έχει παραμείνει άδειο από τον Μάϊο, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του musical ‘Amélie’. 

  Ο καλλιτέχνης έχει δείξει ενδιαφέρον και για μια θεατρική διασκευή του βιβλίου του ‘Born To Run’, όπου ο ίδιος έχει καταθέσει αναμνήσεις από την πολυετή πορεία του στο χώρο της μουσικής.

  Τον Απρίλιο, ο Springsteen συμμετείχε με μια εμφάνιση – έκπληξη σε ένα jam session με διασκευές πολύ γνωστών τραγουδιών, που διοργανώθηκε στη σκηνή του Asbury Park Music, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του New Jersey.  Εκεί, τραγούδησε μια διασκευή του τραγουδιού ‘Lucille’ του Little Richard, ενώ στη συνέχεια έπαιξε κιθάρα στη διασκευή του τραγουδιού ‘Got My Mojo Workin’ του Muddy Waters.


  Στη συναυλία, ο Springsteen είχε την ευκαιρία, μετά από πολλά χρόνια, να παίξει μαζί με πρώην μέλη της Ε Street Band (Vini Lopez, David Sancious, Ernest “Boom” Carter), ενώ το ίδιο βράδυ έπαιξε μουσική και ο Steven Van Zandt, νυν μέλος της E Street Band.